Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FenerbahçeSK16.5 Çınar Spor Kulübü
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.7 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Çığırtkan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Balkanay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sümbül rent richting de bal. Sümbül geeft een hoge lob. Özsoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Şaş passt de bal zonder na te denken. Balkanay rent richting de bal. Soytürk maakt een afschuwelijke overtreding. Soytürk krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Aladeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Aladeviren met een sublieme pass. Tuğra met een sublieme pass. Şimşirci bereikt de bal nog maar net als eerste. Şimşirci schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FenerbahçeSK16.5 - Çınar Spor Kulübü 1:0

29e minuut.
Soytürk is nu in balbezit. Soytürk met een sublieme pass. Şamlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şenşakır onderschept slim de pass. Şenşakır schiet op doel. Türkyiğit bokst de bal weg. Şenşakır rent richting de bal. Şenşakır schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FenerbahçeSK16.5 51%, Çınar Spor Kulübü 49%.
FenerbahçeSK16.5 - Çınar Spor Kulübü 1:0

55e minuut.
Şamlı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soytürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Balkanay is nu in balbezit. Soytürk is nu in balbezit. Soytürk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FenerbahçeSK16.5 - Çınar Spor Kulübü 1:1

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sümbül zal de hoekschop nemen. Çameli heeft problemen om de bal te vangen. Aladeviren rent richting de bal. Aladeviren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FenerbahçeSK16.5 - Çınar Spor Kulübü 2:1

81e minuut.
Şamlı geeft een lange en hoge pass. Daar is Uğur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fırtına is nu in balbezit. Fırtına schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Zeki probeert naar een medespeler te passen. Fırtına heeft problemen om de bal te vangen. Erçetin bereikt de bal nog maar net als eerste. Erçetin geeft een lange en hoge pass. Yağcı kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FenerbahçeSK16.5 58%, Çınar Spor Kulübü 42%.
FenerbahçeSK16.5 - Çınar Spor Kulübü 2:1