Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tottenham1 Viranşehir63
433 Tactiek 541
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 45.8
poor Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen good


4e minuut.
Kuzu is nu in balbezit. Đuričić rent richting de bal. Đuričić probeert naar een medespeler te passen. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Volkan rent richting de bal. Skowroński onderschept slim de pass. Skowroński met een sublieme pass. Medell is nu in balbezit. Skowroński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Medell bereikt de bal nog maar net als eerste. Medell passt de bal zonder na te denken. Skowroński speelt de bal door. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Tasasız met een harde bal richting middenveld. Medell bereikt de bal nog maar net als eerste. Medell passt de bal in één keer door. Vlaicu heeft problemen om de bal te vangen. Vlaicu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Eskişehirlioğlu onderschept slim de pass. Eskişehirlioğlu passt de bal met de wreef. Winnits speelt de bal door. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap. Oğulsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Moralejo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Oğulsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Skowroński met een sublieme pass. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu draait met de bal, schiet en ... Tasasız probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Winnits is nu in balbezit. Winnits met een sublieme pass. Medell met een sublieme pass. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kornacki verovert de bal door een tackle van achteren. Kornacki speelt de bal door. Kırıntılı rent richting de bal. Vlaicu onderschept slim de pass. Vlaicu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Beşler onderschept slim de pass. Medell bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beşler krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Medell passt de bal met de wreef. Nachtfalter rent richting de bal. Nachtfalter geeft een hoge lob. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Kırıntılı geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Winnits met een snelle inworp. Skowroński is nu in balbezit. Skowroński geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Tasasız de bal. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Inworp. Kornacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moralejo met een sublieme pass. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap. Oğulsoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tottenham1 81%, Viranşehir63 19%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tottenham1 - Viranşehir63 0:0

52e minuut.
Winnits onderschept slim de pass. Skowroński rent richting de bal. Skowroński met een sublieme pass. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu draait met de bal, schiet en ... Oğulsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tasasız met een harde bal richting middenveld. Winnits kopt de bal weg. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Medell passt de bal in één keer door. Moralejo rent richting de bal. Moralejo passt de bal in één keer door. Daar is Vlaicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlaicu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Eskişehirlioğlu passt de bal zonder na te denken. Đuričić rent richting de bal. Đuričić geeft een lange en hoge pass. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kırıntılı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skowroński rent richting de bal. Skowroński schiet op doel. Kırıntılı probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Saksağan geeft een hoge lob. Inworp. Moralejo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Medell rent richting de bal. Medell geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Oğulsoy met een harde bal richting middenveld. Medell kopt de bal weg. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu draait met de bal, schiet en ... Oğulsoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham1 - Viranşehir63 0:1

70e minuut.
Nachtfalter is nu in balbezit. Nachtfalter met een sublieme pass. Moralejo speelt de bal door. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kuzu is nu in balbezit. Đuričić verovert de bal door een tackle van achteren. Đuričić geeft de bal voor. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap. Oğulsoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham1 - Viranşehir63 0:2

77e minuut.
Volkan is nu in balbezit. Skowroński onderschept slim de pass. Skowroński met een sublieme pass. Klungelig pakt Vlaicu de bal. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Saksağan bereikt de bal nog maar net als eerste. Moralejo onderschept slim de pass. Moralejo speelt de bal door. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tasasız trapt de bal weg van het doel. Medell kopt de bal weg. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Winnits verovert de bal door een tackle van achteren. Winnits speelt de bal door. Kırıntılı met een sublieme pass. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham1 - Viranşehir63 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tottenham1 74%, Viranşehir63 26%.
Tottenham1 - Viranşehir63 0:3