Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fahrenayth FC YükselFC
yenisezon Tactiek Attack
62% Balbezit 38%
30% Spel op eigen helft 70%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.2 gemiddelde waardering 19.1
excellent Schieten average
good Passen poor
solid Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Volkansoy rent richting de bal. Volkansoy speelt de bal door. Sirmen met een sublieme pass. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Ateşçi is nu in balbezit. Ateşçi passt de bal zonder na te denken. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap. Apaydın maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Duvarcı geeft een lange en hoge pass. Bismil bereikt de bal nog maar net als eerste. Bismil geeft een hoge lob. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Bisuglia heeft problemen om de bal te vangen. Bisuglia passt de bal in één keer door. Volkansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia heeft problemen om de bal te vangen. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - YükselFC 1:0

13e minuut.
Bisuglia rent richting de bal. Çeşmeönü rent richting de bal. Bisuglia verovert de bal door een tackle van achteren. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap. Apaydın maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - YükselFC 2:0

15e minuut.
Yiğitarslan geeft een hoge lob. Ateşçi rent richting de bal. Ateşçi passt de bal zonder na te denken. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Özerdinç onderschept slim de pass. Kutman onderschept slim de pass. Kutman passt de bal met de wreef. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Değirmencioğlu probeert naar een medespeler te passen. Sirmen rent richting de bal. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - YükselFC 3:0

22e minuut.
Volkansoy passt de bal zonder na te denken. Karateke met een sublieme pass. Bilgetürk met een sublieme pass. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - YükselFC 4:0

25e minuut.
Kutman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kambur krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Değirmencioğlu onderschept slim de pass. Değirmencioğlu geeft de bal voor. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia heeft problemen om de bal te vangen. Bisuglia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia draait met de bal, schiet en ... Apaydın probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - YükselFC 5:0

33e minuut.
Karateke onderschept slim de pass. Karateke geeft de bal voor. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia schiet op doel. Apaydın werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - YükselFC 6:0

36e minuut.
Sirmen probeert naar een medespeler te passen. Volkansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Volkansoy passt de bal met de wreef. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap. Apaydın verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Uyumlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Değirmencioğlu zal de hoekschop nemen. Bisuglia krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - YükselFC 7:0

40e minuut.
Kutman onderschept slim de pass. Kutman probeert naar een medespeler te passen. Özerdinç probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia schiet op doel. Apaydın kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Volkansoy passt de bal met de wreef. Ateşçi is nu in balbezit. Ateşçi speelt de bal door. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Uyumlu trapt de bal weg. Değirmencioğlu kopt de bal weg. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fahrenayth FC 27%, YükselFC 73%.
Fahrenayth FC - YükselFC 7:0

47e minuut.
Kutman heeft problemen om de bal te vangen. Sirmen is nu in balbezit. Sirmen passt de bal met de wreef. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Kutman onderschept slim de pass. Kutman probeert naar een medespeler te passen. Çeşmeönü bereikt de bal nog maar net als eerste. Volkansoy verovert de bal door een tackle van achteren. Volkansoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - YükselFC 8:0

51e minuut.
Özerdinç heeft problemen om de bal te vangen. Bisuglia is nu in balbezit. Klungelig pakt Bisuglia de bal. Bisuglia schiet op doel. Na een snelle pass probeert Duvarcı de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - YükselFC 9:0

53e minuut.
Karateke met een sublieme pass. Yiğitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Bisuglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Volkansoy onderschept slim de pass. Sirmen is nu in balbezit. Sirmen passt de bal in één keer door. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Uyumlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sirmen speelt de bal door. Ateşçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşçi haalt uit met een fantastische trap. Apaydın verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Bisuglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bisuglia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Uyumlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çeşmeönü bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bisuglia krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Karateke rent richting de bal. Karateke geeft een hoge lob. Zorluer probeert de bal aan de voet te houden. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia schiet op doel. Paal! Apaydın bokst de bal weg. Apaydın probeert naar een medespeler te passen. Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirmen met een sublieme pass. Ateşçi rent richting de bal. Ateşçi probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bismil bereikt de bal nog maar net als eerste. Bismil passt de bal zonder na te denken. Ateşçi rent richting de bal. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia draait met de bal, schiet en ... Apaydın probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Ateşçi rent richting de bal. Sirmen is nu in balbezit. Sirmen probeert naar een medespeler te passen. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - YükselFC 10:0

76e minuut.
Kutman speelt de bal door. Ateşçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşçi met een sublieme pass. Bisuglia heeft problemen om de bal te vangen. Bisuglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fahrenayth FC - YükselFC 11:0

82e minuut.
Yiğitarslan rent richting de bal. Sirmen onderschept slim de pass. Sirmen met een sublieme pass. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bismil rent richting de bal. Bismil speelt de bal door. Sirmen met een sublieme pass. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Apaydın met een harde bal richting middenveld. Daar is Kambur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sirmen speelt de bal door. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fahrenayth FC 33%, YükselFC 67%.
Fahrenayth FC - YükselFC 11:0