Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tottenham1 ÜrgüpSpor
433 Tactiek adml
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.1 gemiddelde waardering 47.7
poor Schieten formidable
poor Passen very good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Pilurzu rent richting de bal. Pilurzu speelt de bal door. Eskişehirlioğlu probeert de bal aan de voet te houden. Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud haalt uit met een fantastische trap. Oğulsoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Volkan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brzustewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cienciała geeft een lange en hoge pass. Braud krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Iaconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iaconi geeft een lange en hoge pass. Bordeanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Brzustewicz kopt de bal weg. Cienciała probeert naar een medespeler te passen. Saksağan heeft problemen om de bal te vangen. Braud rent richting de bal. Braud schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham1 - ÜrgüpSpor 0:1

17e minuut.
Iaconi kopt de bal weg. Cienciała is nu in balbezit. Cienciała geeft een hoge lob. Klungelig pakt Braud de bal. Braud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham1 - ÜrgüpSpor 0:2

17e minuut.
Berberoğlu probeert naar een medespeler te passen. Kuzu heeft problemen om de bal te vangen. Braud verovert de bal door een tackle van achteren. Braud haalt uit met een fantastische trap. Oğulsoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham1 - ÜrgüpSpor 0:3

19e minuut.
Portilla passt de bal met de wreef. Cienciała speelt de bal door. Bordeanu rent richting de bal. Bordeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham1 - ÜrgüpSpor 0:4

22e minuut.
Cienciała passt de bal in één keer door. Brzustewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzustewicz met een sublieme pass. Braud heeft problemen om de bal te vangen. Braud schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Portilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Portilla geeft de bal voor. Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud draait met de bal, schiet en ... Oğulsoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Cienciała rent richting de bal. Cienciała speelt de bal door. Męczywór geeft een lange en hoge pass. Bordeanu rent richting de bal. Bordeanu speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Braud de bal. Braud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham1 - ÜrgüpSpor 0:5

30e minuut.
Brzustewicz passt de bal in één keer door. Iaconi rent richting de bal. Iaconi geeft een hoge lob. Braud is nu in balbezit. Braud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham1 - ÜrgüpSpor 0:6

31e minuut.
Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Merdivenci bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud verovert de bal door een tackle van achteren. Braud geeft een hoge lob. Bordeanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Oğulsoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Bordeanu geeft de bal voor. Braud rent richting de bal. Braud passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cienciała de bal. Cienciała geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham1 - ÜrgüpSpor 0:7

37e minuut.
Iaconi met een snelle inworp. Cienciała geeft de bal voor. Daar is Kırıntılı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Braud rent richting de bal. Braud haalt uit met een fantastische trap. Oğulsoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham1 - ÜrgüpSpor 0:8

37e minuut.
Merdivenci speelt de bal door. Berberoğlu probeert naar een medespeler te passen. Akbulut bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeanu onderschept slim de pass. Bordeanu geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Kırıntılı is nu in balbezit. Braud onderschept slim de pass. Braud passt de bal in één keer door. Bordeanu rent richting de bal. Bordeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham1 - ÜrgüpSpor 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tottenham1 73%, ÜrgüpSpor 27%.
Tottenham1 - ÜrgüpSpor 0:9

48e minuut.
Eskişehirlioğlu geeft een hoge lob. Beuchel bereikt de bal nog maar net als eerste. Beuchel passt de bal zonder na te denken. Bordeanu is nu in balbezit. Bordeanu schiet op doel. Oğulsoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Iaconi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bordeanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Oğulsoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Bordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeanu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kırıntılı de bal. Bordeanu is nu in balbezit. Bordeanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Brzustewicz kopt de bal weg. Cienciała controleert de bal met de borst. Cienciała passt de bal met de wreef. Braud heeft problemen om de bal te vangen. Braud draait met de bal, schiet en ... Oğulsoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Oğulsoy met een harde bal richting middenveld. Brzustewicz kopt de bal weg. Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud haalt uit met een fantastische trap. Bordeanu probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Iaconi verovert de bal door een tackle van achteren. Iaconi probeert naar een medespeler te passen. Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud haalt uit met een fantastische trap. Tasasız probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Braud is nu in balbezit. Bordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud rent richting de bal. Braud schiet op doel. Oğulsoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham1 - ÜrgüpSpor 0:10

62e minuut.
Iaconi met de inworp. Cienciała rent richting de bal. Cienciała passt de bal zonder na te denken. Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bordeanu is nu in balbezit. Bordeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham1 - ÜrgüpSpor 0:11

65e minuut.
Brzustewicz passt de bal zonder na te denken. Męczywór heeft problemen om de bal te vangen. Brzustewicz probeert naar een medespeler te passen. Bordeanu is nu in balbezit. Bordeanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Oğulsoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham1 - ÜrgüpSpor 0:12

67e minuut.
Volkan is nu in balbezit. Cienciała onderschept slim de pass. Cienciała geeft een hoge lob. Bordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Oğulsoy met een sublieme pass. Iaconi kopt de bal weg. Brzustewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Bordeanu de bal. Bordeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Oğulsoy trapt de bal weg van het doel. Iaconi kopt de bal weg. Cienciała met een sublieme pass. Bordeanu heeft problemen om de bal te vangen. Bordeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham1 - ÜrgüpSpor 0:13

73e minuut.
Cienciała verovert de bal door een tackle van achteren. Cienciała probeert naar een medespeler te passen. Braud is nu in balbezit. Bordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham1 - ÜrgüpSpor 0:14

75e minuut.
Iaconi speelt de bal door. Kırıntılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzustewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Bordeanu onderschept slim de pass. Bordeanu probeert naar een medespeler te passen. Braud is nu in balbezit. Braud schiet op doel. Oğulsoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham1 - ÜrgüpSpor 0:15

89e minuut.
Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasasız onderschept slim de pass. Tasasız geeft de bal voor. Brzustewicz is nu in balbezit. Brzustewicz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Doeltrap. Oğulsoy met een harde bal richting middenveld. Iaconi kopt de bal weg. Klungelig pakt Braud de bal. Braud haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tottenham1 84%, ÜrgüpSpor 16%.
Tottenham1 - ÜrgüpSpor 0:15