Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ÜrgüpSpor Tottenham1
adml Tactiek 433
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.5 gemiddelde waardering 20.6
good Schieten poor
very good Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Tasasız geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iaconi met de inworp. Klungelig pakt Cienciała de bal. Cienciała geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Brzustewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Brzustewicz speelt de bal door. Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud haalt uit met een fantastische trap. Oğulsoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜrgüpSpor - Tottenham1 1:0

11e minuut.
Iaconi probeert naar een medespeler te passen. Brzustewicz rent richting de bal. Brzustewicz passt de bal met de wreef. Milanov rent richting de bal. Milanov draait met de bal, schiet en ... Oğulsoy bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brzustewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Oğulsoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Kırıntılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzustewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Brzustewicz speelt de bal door. Braud rent richting de bal. Braud draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Iaconi rent richting de bal. Iaconi passt de bal met de wreef. Daar is Braud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Braud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜrgüpSpor - Tottenham1 2:0

29e minuut.
Cienciała passt de bal zonder na te denken. Iaconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iaconi geeft een hoge lob. Braud springt en kopt de bal. Oğulsoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜrgüpSpor - Tottenham1 3:0

32e minuut.
Brzustewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Cienciała de bal. Cienciała geeft een lange en hoge pass. Braud krijgt zijn hoofd ertegen. Oğulsoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ÜrgüpSpor - Tottenham1 4:0

37e minuut.
Volkan passt de bal in één keer door. Berberoğlu probeert naar een medespeler te passen. Iaconi speelt de bal door. Milanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanov draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÜrgüpSpor 33%, Tottenham1 67%.
ÜrgüpSpor - Tottenham1 4:0

46e minuut.
Akbulut met een sublieme pass. Iaconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iaconi passt de bal zonder na te denken. Braud is nu in balbezit. Braud draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Męczywór geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tasasız de bal. Braud bereikt de bal nog maar net als eerste. Braud draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Klungelig pakt Akbulut de bal. Brzustewicz is nu in balbezit. Brzustewicz met een sublieme pass. Milanov rent richting de bal. Milanov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Cienciała met een sublieme pass. Iaconi rent richting de bal. Iaconi passt de bal met de wreef. Milanov rent richting de bal. Milanov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Cienciała geeft de bal voor. Braud is nu in balbezit. Tasasız rent richting de bal. Milanov verovert de bal door een tackle van achteren. Milanov draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ÜrgüpSpor - Tottenham1 5:0

62e minuut.
Xaliqov geeft een lange en hoge pass. Braud kopt de bal weg. Brzustewicz rent richting de bal. Milanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ÜrgüpSpor - Tottenham1 6:0

68e minuut.
Brzustewicz met een snelle inworp. Cienciała geeft een hoge lob. Saksağan probeert naar een medespeler te passen. Milanov is nu in balbezit. Milanov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Portilla geeft een lange en hoge pass. Daar is Kırıntılı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Braud is nu in balbezit. Milanov is nu in balbezit. Milanov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

80e minuut.
Brzustewicz is nu in balbezit. Brzustewicz passt de bal zonder na te denken. Milanov rent richting de bal. Milanov draait met de bal, schiet en ... Kırıntılı probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Braud is nu in balbezit. Braud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ÜrgüpSpor - Tottenham1 7:0

81e minuut.
Berberoğlu speelt de bal door. Akbulut rent richting de bal. Brzustewicz begaat een overtreding. Brzustewicz krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Beuchel kopt de bal weg. Klungelig pakt Brzustewicz de bal. Brzustewicz probeert naar een medespeler te passen. Milanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Doeltrap. Oğulsoy met een harde bal richting middenveld. Brzustewicz met een sublieme pass. Milanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Cienciała passt de bal in één keer door. Brzustewicz rent richting de bal. Brzustewicz met een sublieme pass. Milanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Braud is nu in balbezit. Milanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanov schiet op doel. Braud probeert de bal aan de voet te houden. Braud draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tasasız is nu in balbezit. Tasasız geeft een hoge lob. Męczywór rent richting de bal. Męczywór geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ÜrgüpSpor 15%, Tottenham1 85%.
ÜrgüpSpor - Tottenham1 7:0