Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor LAST EAGLE FC
Normal Tactiek YENİDE YENİ
53% Balbezit 47%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
28.8 gemiddelde waardering 31.4
average Schieten adequate
weak Passen good
weak Verdedigen average


2e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Köybaşı stond buitenspel. Günsuyu neemt vlug de vrije trap. Profire kopt de bal weg. Demirci rent richting de bal. Demirci schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Günsuyu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Profire de bal. Acaroğlu is nu in balbezit. Profire is nu in balbezit. Profire geeft een lange en hoge pass. Kaplanoğlu bokst de bal weg. Ötkün bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor - LAST EAGLE FC 0:1

14e minuut.
Köybaşı rent richting de bal. Köybaşı met een sublieme pass. Jurado rent richting de bal. Jurado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor - LAST EAGLE FC 1:1

16e minuut.
Blaukopp met een sublieme pass. Demirci rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yazlan. Yazlan krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Klungelig pakt Profire de bal. Gümüşsu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Profire. Gümüşsu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gümüşsu kan niet meer verder spelen. Ulusoylu komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Burkat speelt de bal door. Profire probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Demirci de bal. Demirci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor - LAST EAGLE FC 1:2

35e minuut.
Demirci is nu in balbezit. Kale verovert de bal door een tackle van achteren. Acaroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Demirci is nu in balbezit. Demirci haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Kale rent richting de bal. Kale geeft een hoge lob. Köybaşı kopt de bal weg. Jurado is nu in balbezit. Jurado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor 67%, LAST EAGLE FC 33%.
F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor - LAST EAGLE FC 1:2

51e minuut.
Ötkün bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötkün geeft een lange en hoge pass. Blaukopp heeft problemen om de bal te vangen. Kurtul rent richting de bal. Kurtul geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Burkat met een sublieme pass. Profire is nu in balbezit. Profire passt de bal in één keer door. Demirci rent richting de bal. Demirci haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Burkat passt de bal in één keer door. Ötkün rent richting de bal. Blaukopp tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blaukopp krijgt een gele kaart. Ötkün is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Burkat wilt de vrije trap nemen. Kaplanoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ötkün krijgt zijn hoofd ertegen. Demirci rent richting de bal. Demirci haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor - LAST EAGLE FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor 54%, LAST EAGLE FC 46%.
F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor - LAST EAGLE FC 1:3