Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAVRAN FK Galatasaray_1905_
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Ardan geeft een hoge lob. Ezel is nu in balbezit. Akalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Özberkiner verovert de bal door een tackle van achteren. Özberkiner schiet op doel. Kütahya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Bitlislioğlu rent richting de bal. Bitlislioğlu passt de bal in één keer door. Şam rent richting de bal. Kenevir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenevir draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Yola is nu in balbezit. Uysal onderschept slim de pass. Uysal passt de bal in één keer door. Kenevir is nu in balbezit. Kenevir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAVRAN FK 51%, Galatasaray_1905_ 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SAVRAN FK - Galatasaray_1905_ 0:0

51e minuut.
Uysal speelt de bal door. Kenevir bereikt de bal nog maar net als eerste. Yola bereikt de bal nog maar net als eerste. Uysal bereikt de bal nog maar net als eerste. Uysal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ardan onderschept slim de pass. Ardan geeft een lange en hoge pass. Kenevir is nu in balbezit. Kenevir draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Özberkiner rent richting de bal. Ankaralıoğlu is nu in balbezit. Özberkiner verovert de bal door een tackle van achteren. Ezel rent richting de bal. Ezel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Akalan is nu in balbezit. Uysal rent richting de bal. Uysal passt de bal met de wreef. Kenevir rent richting de bal. Kenevir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Ankaralıoğlu onderschept slim de pass. Uysal bereikt de bal nog maar net als eerste. Uysal passt de bal in één keer door. Kenevir is nu in balbezit. Kenevir draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Aydınlık met een snelle inworp. Uysal rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Yola ... Strafschop! Yola krijgt een gele kaart. Uysal raakt geblesseerd tijdens het duel. Uysal kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVRAN FK - Galatasaray_1905_ 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAVRAN FK 59%, Galatasaray_1905_ 41%.
SAVRAN FK - Galatasaray_1905_ 0:1