Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LAST EAGLE FC Young Turks
YENİDE YENİ Tactiek 433
37% Balbezit 63%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32 gemiddelde waardering 48.1
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
matig Verdedigen goed


10e minuut.
Bosch probeert naar een medespeler te passen. Labak is nu in balbezit. Labak passt de bal met de wreef. Gustavinho is nu in balbezit. Gustavinho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LAST EAGLE FC - Young Turks 0:1

12e minuut.
Klungelig pakt Acaroğlu de bal. Demirci rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gustavinho. Gustavinho krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Chabot met een harde bal richting middenveld. Kurtul is nu in balbezit. Kurtul probeert naar een medespeler te passen. Gustavinho heeft problemen om de bal te vangen. Gustavinho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Labak is nu in balbezit. Labak passt de bal zonder na te denken. Szkudelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkudelski schiet op doel. Peralta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LAST EAGLE FC - Young Turks 0:2

22e minuut.
Profire rent richting de bal. Profire geeft de bal voor. Klungelig pakt Hagen de bal. Demirci rent richting de bal. Demirci draait met de bal, schiet en ... Chabot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LAST EAGLE FC - Young Turks 1:2

25e minuut.
Günsuyu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arsenault zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szkudelski rent richting de bal. Szkudelski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Arsenault passt de bal zonder na te denken. Labak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szkudelski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szkudelski haalt uit met een fantastische trap. Peralta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LAST EAGLE FC - Young Turks 1:3

42e minuut.
Szkudelski probeert de bal met de borst te controleren. Szkudelski geeft de bal voor. Klungelig pakt Kurtul de bal. Gustavinho rent richting de bal. Gustavinho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Szkudelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkudelski passt de bal zonder na te denken. Labak rent richting de bal. Labak geeft de bal voor. Gustavinho maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAST EAGLE FC 58%, Young Turks 42%.
LAST EAGLE FC - Young Turks 1:3

47e minuut.
Chabot trapt de bal weg van het doel. Markov kopt de bal weg. Szkudelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkudelski schiet op doel. Peralta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LAST EAGLE FC - Young Turks 1:4

49e minuut.
Arsenault met de inworp. Szkudelski is nu in balbezit. Labak is nu in balbezit. Labak geeft een hoge lob. Gustavinho maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Markov bereikt de bal nog maar net als eerste. Markov geeft een lange en hoge pass. Daar is Arabacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kloskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloskowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szkudelski is nu in balbezit. Szkudelski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt Ötkün de bal. Markov geeft een hoge lob. Kloskowski is nu in balbezit. Kloskowski haalt uit met een fantastische trap. Peralta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LAST EAGLE FC - Young Turks 1:5

70e minuut.
Gustavinho probeert naar een medespeler te passen. Labak is nu in balbezit. Labak passt de bal in één keer door. Szkudelski rent richting de bal. Szkudelski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LAST EAGLE FC - Young Turks 1:6

78e minuut.
Inworp. Tekdüzen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turcinovich probeert naar een medespeler te passen. Kloskowski is nu in balbezit. Kloskowski geeft een hoge lob. Peralta bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Doeltrap. Peralta met een harde bal richting middenveld. Markov kopt de bal weg. Gustavinho rent richting de bal. Gustavinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LAST EAGLE FC - Young Turks 1:7

83e minuut.
Arabacı rent richting de bal. Acaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Markov. Markov krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Günsuyu verovert de bal door een tackle van achteren. Günsuyu geeft de bal voor. Burton kopt de bal weg. Kloskowski rent richting de bal. Kloskowski draait met de bal, schiet en ... Peralta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAST EAGLE FC 63%, Young Turks 37%.
LAST EAGLE FC - Young Turks 1:7