Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor FC Kandıra
Normal Tactiek 1V1
50% Balbezit 50%
10% Spel op eigen helft 90%
34 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.8 gemiddelde waardering 33.4
goed Schieten matig
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aslan zal de hoekschop nemen. Köybaşı is nu in balbezit. Köybaşı schiet op doel. Jurado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor - FC Kandıra 1:0

3e minuut.
Bahçe probeert naar een medespeler te passen. Birsöz is nu in balbezit. Jurado onderschept slim de pass. Jurado haalt uit met een fantastische trap. Musabeyli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor - FC Kandıra 2:0

11e minuut.
Klungelig pakt Hotoleanu de bal. Hotoleanu geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Köybaşı geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Armadi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jurado is nu in balbezit. Jurado schiet op doel. Musabeyli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jurado rent richting de bal. Jurado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor - FC Kandıra 3:0

16e minuut.
Aslan met een snelle inworp. Armadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Armadi geeft een lange en hoge pass. Jurado rent richting de bal. Jurado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor - FC Kandıra 4:0

17e minuut.
Birsöz met een sublieme pass. Bahçe is nu in balbezit. Bahçe passt de bal zonder na te denken. Türkay rent richting de bal. Türkay probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Köybaşı zal de hoekschop nemen. Aslan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor - FC Kandıra 5:0

23e minuut.
Armadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Armadi passt de bal in één keer door. Jurado rent richting de bal. Jurado draait met de bal, schiet en ... Musabeyli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Blaukopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaukopp speelt de bal door. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado draait met de bal, schiet en ... Musabeyli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor - FC Kandıra 6:0

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aslan met een snelle inworp. Yazlan speelt de bal door. Jurado kan de bal niet met de borst controleren. Jurado schiet op doel. Musabeyli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Armadi rent richting de bal. Jurado rent richting de bal. Jurado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor - FC Kandıra 7:0

28e minuut.
Bahçe met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Köybaşı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Armadi is nu in balbezit. Armadi speelt de bal door. Musabeyli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Aslan met een snelle inworp. Armadi is nu in balbezit. Armadi probeert naar een medespeler te passen. Černoušek rent richting de bal. Černoušek passt de bal in één keer door. Musabeyli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jurado rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor - FC Kandıra 8:0

33e minuut.
Armadi is nu in balbezit. Armadi speelt de bal door. Jurado rent richting de bal. Jurado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor - FC Kandıra 9:0

35e minuut.
Aslan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Armadi met een sublieme pass. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado haalt uit met een fantastische trap. Musabeyli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Aslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aslan passt de bal in één keer door. Jurado is nu in balbezit. Jurado haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor - FC Kandıra 10:0

36e minuut.
Bahçe probeert naar een medespeler te passen. Birsöz is nu in balbezit. Birsöz speelt de bal door. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado haalt uit met een fantastische trap. Musabeyli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Daar is Armadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aydınlıoğlu speelt de bal door. Birsöz heeft problemen om de bal te vangen. Aslan rent richting de bal. Aslan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Musabeyli trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aslan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Armadi is nu in balbezit. Armadi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blaukopp zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Černoušek probeert naar een medespeler te passen. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado haalt uit met een fantastische trap. Musabeyli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor 6%, FC Kandıra 94%.
F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor - FC Kandıra 10:0

50e minuut.
Yazlan met een sublieme pass. Černoušek met een sublieme pass. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado haalt uit met een fantastische trap. Musabeyli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Birsöz rent richting de bal. Birsöz passt de bal zonder na te denken. Jurado rent richting de bal. Jurado schiet op doel. Musabeyli probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Birsöz is nu in balbezit. Armadi onderschept slim de pass. Armadi speelt de bal door. Yazlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazlan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jurado rent richting de bal. Jurado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor - FC Kandıra 11:0

56e minuut.
Parolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Parolli geeft een hoge lob. Köybaşı kopt de bal weg. Jurado is nu in balbezit. Jurado haalt uit met een fantastische trap. Musabeyli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Köybaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Köybaşı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor - FC Kandıra 12:0

58e minuut.
Köybaşı met een snelle inworp. Armadi rent richting de bal. Bahçe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bahçe krijgt een gele kaart. Armadi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Armadi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Köybaşı met een snelle inworp. Armadi met een sublieme pass. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor - FC Kandıra 13:0

65e minuut.
Birsöz probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aslan zal de hoekschop nemen. Köybaşı rent richting de bal. Köybaşı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor - FC Kandıra 14:0

68e minuut.
Armadi probeert naar een medespeler te passen. Yazlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazlan passt de bal met de wreef. Jurado rent richting de bal. Jurado haalt uit met een fantastische trap. Musabeyli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Armadi is nu in balbezit. Armadi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor - FC Kandıra 15:0

70e minuut.
Černoušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Černoušek speelt de bal door. Ulusoylu is nu in balbezit. Birsöz rent richting de bal. Birsöz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Jurado passt de bal met de wreef. Blaukopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Birsöz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blaukopp is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Černoušek met een snel genomen vrije trap. Musabeyli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Blaukopp passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Armadi de bal. Armadi speelt de bal door. Jurado rent richting de bal. Jurado draait met de bal, schiet en ... Musabeyli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Černoušek met een sublieme pass. Blaukopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaukopp probeert naar een medespeler te passen. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Černoušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Černoušek probeert naar een medespeler te passen. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado draait met de bal, schiet en ... Musabeyli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor - FC Kandıra 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor 14%, FC Kandıra 86%.
F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor - FC Kandıra 16:0