Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatasaray_1905_ Etoslavkya Fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Yılık speelt de bal door. Duran rent richting de bal. Şah bereikt de bal nog maar net als eerste. Şah haalt uit met een fantastische trap. Kütahya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_ - Etoslavkya Fc 0:1

21e minuut.
Uysal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tokay komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Daar is Yiğitarslan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yılık verovert de bal door een tackle van achteren. Yılık passt de bal zonder na te denken. Kenevir is nu in balbezit. Kenevir haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Karvar geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Özal neemt de hoekschop. Kenevir maakt een snoekduik en kopt de bal. Sorgun is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray_1905_ 50%, Etoslavkya Fc 50%.
Galatasaray_1905_ - Etoslavkya Fc 0:1

50e minuut.
Yengeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Akalan verovert de bal door een tackle van achteren. Akalan speelt de bal door. Tokay bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokay geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yeneralp trapt de bal weg. Klungelig pakt Yengeç de bal. Akalan is nu in balbezit. Akalan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Akalan probeert naar een medespeler te passen. Yılık is nu in balbezit. Yılık speelt de bal door. Duran rent richting de bal. Duran schiet op doel. Kütahya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Bayrak speelt de bal door. Şah rent richting de bal. Şah speelt de bal door. Duran bereikt de bal nog maar net als eerste. Duran schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_ - Etoslavkya Fc 0:2

61e minuut.
Klungelig pakt Yiğitarslan de bal. Yılık bereikt de bal nog maar net als eerste. Aydınlık maakt een afschuwelijke overtreding. Aydınlık krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Yengeç onderschept slim de pass. Şah bereikt de bal nog maar net als eerste. Şah passt de bal zonder na te denken. Duran rent richting de bal. Duran haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray_1905_ 52%, Etoslavkya Fc 48%.
Galatasaray_1905_ - Etoslavkya Fc 0:2