Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SERT FC Fenerrbahçe
523 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.3 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Sapanatar passt de bal zonder na te denken. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodur passt de bal met de wreef. Kurtuluş is nu in balbezit. Kurtuluş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Pekcesur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtuluş onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Göztepe. Göztepe krijgt een gele kaart. Kurtuluş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ülkü wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
SERT FC - Fenerrbahçe 1:0

14e minuut.
Eltek passt de bal zonder na te denken. Sapanatar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapanatar speelt de bal door. Zonguldak rent richting de bal. Zonguldak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Marmara bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmara probeert naar een medespeler te passen. Zonguldak heeft problemen om de bal te vangen. Sapanatar rent richting de bal. Sapanatar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Bodur raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Karataş komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SERT FC 49%, Fenerrbahçe 51%.
SERT FC - Fenerrbahçe 1:0

51e minuut.
Eltek rent richting de bal. Eltek passt de bal met de wreef. Pekcesur is nu in balbezit. Kurtuluş is nu in balbezit. Kurtuluş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Baygın probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Sapanatar geeft de bal voor. Kilimcioğlu is nu in balbezit. Marmara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marmara krijgt een gele kaart. Kilimcioğlu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

58e minuut.
Eltek geeft een hoge lob. Daar is Hasatçı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tüfekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüfekçi probeert naar een medespeler te passen. Sapanatar geeft een hoge lob. Paal! Çuhadar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Hacı geeft de bal voor. Marmara probeert naar een medespeler te passen. Sapanatar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Albayrak rent richting de bal. Albayrak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SERT FC 49%, Fenerrbahçe 51%.
SERT FC - Fenerrbahçe 1:0