Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LAST EAGLE FC Fenerrbahçe
YENİDE YENİ Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
31.7 gemiddelde waardering 18.7
redelijk Schieten waardeloos
goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


17e minuut.
Pekcesur verovert de bal door een tackle van achteren. Burkat verovert de bal door een tackle van achteren. Burkat met een sublieme pass. Demirci bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirci draait met de bal, schiet en ... Paal!

21e minuut.
Sapanatar probeert naar een medespeler te passen. Marmara met een sublieme pass. Pekcesur heeft problemen om de bal te vangen. Burkat is nu in balbezit. Burkat geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kaymakam is nu in balbezit. Kaymakam geeft de bal voor. Kurtul bereikt de bal nog maar net als eerste. Çukurova onderschept slim de pass. Çukurova geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAST EAGLE FC 40%, Fenerrbahçe 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LAST EAGLE FC - Fenerrbahçe 0:0

48e minuut.
Tüfekçi kopt de bal weg. Zonguldak rent richting de bal. Sapanatar rent richting de bal. Zonguldak is nu in balbezit. Zonguldak schiet op doel. Özgüven kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Pekcesur is nu in balbezit. Burkat verovert de bal door een tackle van achteren. Burkat met een sublieme pass. Ötkün is nu in balbezit. Ötkün haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Profire bereikt de bal nog maar net als eerste. Profire passt de bal zonder na te denken. Demirci bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Baygın trapt de bal weg van het doel. Inworp. Profire met de inworp. Burkat heeft problemen om de bal te vangen. Burkat geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Profire is nu in balbezit. Profire passt de bal met de wreef. Ötkün rent richting de bal. Ötkün draait met de bal, schiet en ... Baygın maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LAST EAGLE FC - Fenerrbahçe 1:0

70e minuut.
Ötkün bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkat is nu in balbezit. Burkat passt de bal zonder na te denken. Ötkün rent richting de bal. Ötkün haalt uit met een fantastische trap. Baygın kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Tüfekçi passt de bal met de wreef. Sapanatar rent richting de bal. Burkat schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Burkat is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LAST EAGLE FC 34%, Fenerrbahçe 66%.
LAST EAGLE FC - Fenerrbahçe 1:0