Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatasaray_1905_ F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 29.3
poor Schieten good
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Blaukopp met een sublieme pass. Černoušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Černoušek passt de bal zonder na te denken. Jurado is nu in balbezit. Jurado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_ - F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor 0:1

7e minuut.
Akalan rent richting de bal. Yazlan onderschept slim de pass. Yazlan met een sublieme pass. Armadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Armadi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Köybaşı geeft de bal voor. Bitlislioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Jurado rent richting de bal. Armadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Armadi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_ - F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor 0:2

19e minuut.
Černoušek onderschept slim de pass. Černoušek passt de bal met de wreef. Jurado is nu in balbezit. Jurado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_ - F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor 0:3

22e minuut.
Ordulular kopt de bal weg. Yazlan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yiğitarslan rent richting de bal. Jurado verovert de bal door een tackle van achteren. Jurado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_ - F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor 0:4

25e minuut.
Yazlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazlan passt de bal met de wreef. Jurado rent richting de bal. Jurado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_ - F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor 0:5

29e minuut.
Yazlan met een sublieme pass. Köybaşı probeert naar een medespeler te passen. Jurado rent richting de bal. Jurado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_ - F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray_1905_ 63%, F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor 37%.
Galatasaray_1905_ - F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor 0:6

49e minuut.
Černoušek is nu in balbezit. Černoušek met een sublieme pass. Armadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado rent richting de bal. Jurado draait met de bal, schiet en ... Kütahya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Bitlislioğlu is nu in balbezit. Aslan onderschept slim de pass. Aslan speelt de bal door. Jurado rent richting de bal. Jurado haalt uit met een fantastische trap. Kütahya bokst de bal weg.

64e minuut.
Uysal kopt de bal weg. Özal bereikt de bal nog maar net als eerste. Černoušek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Černoušek krijgt een gele kaart. Özal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Akalan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kaplanoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Daar is Yiğitarslan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Černoušek rent richting de bal. Černoušek passt de bal in één keer door. Jurado rent richting de bal. Jurado schiet op doel. Kütahya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Aslan onderschept slim de pass. Aslan geeft de bal voor. Yazlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazlan geeft een hoge lob. Yoğurtçuoğlu is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Aslan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ulusoylu komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Klungelig pakt Yoğurtçuoğlu de bal. Armadi is nu in balbezit. Jurado is nu in balbezit. Jurado haalt uit met een fantastische trap. Kütahya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_ - F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray_1905_ 63%, F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor 37%.
Galatasaray_1905_ - F.K. Sporting Tepecik Tuğlaspor 0:7