Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SAVRAN FK LAST EAGLE FC
Normal Tactiek YENİDE YENİ
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.4 gemiddelde waardering 32.5
poor Schieten average
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


6e minuut.
Demirci bereikt de bal nog maar net als eerste. Afyonkarahisar rent richting de bal. Demirci verovert de bal door een tackle van achteren. Demirci draait met de bal, schiet en ... Geyik probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurtul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burkat is nu in balbezit. Burkat geeft een hoge lob. Demirci krijgt zijn hoofd ertegen. Geyik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVRAN FK - LAST EAGLE FC 0:1

14e minuut.
Demirci raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Acaroğlu komt het veld opgelopen. Duygulu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Çamlı komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Acaroğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yiğitinan komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Kurtul geeft een lange en hoge pass. Daar is Afyonkarahisar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ötkün onderschept slim de pass. Yiğitinan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitinan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Yiğitinan probeert de bal met de borst te controleren. Yola is nu in balbezit. Yola probeert naar een medespeler te passen. Ötkün rent richting de bal. Ötkün haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kurtul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtul geeft een hoge lob. Yola heeft problemen om de bal te vangen. Yiğitinan rent richting de bal. Yiğitinan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bica is nu in balbezit. Bica geeft een lange en hoge pass. Yiğitinan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitinan draait met de bal, schiet en ... Geyik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ötkün probeert de bal met de borst te controleren. Ötkün schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Yola bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitinan onderschept slim de pass. Yiğitinan passt de bal zonder na te denken. Ötkün is nu in balbezit. Ötkün haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAVRAN FK 65%, LAST EAGLE FC 35%.
SAVRAN FK - LAST EAGLE FC 0:1

46e minuut.
Günsuyu met een snelle inworp. Profire bereikt de bal nog maar net als eerste. Profire geeft de bal voor. Ötkün bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötkün draait met de bal, schiet en ... Geyik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVRAN FK - LAST EAGLE FC 0:2

50e minuut.
Burkat rent richting de bal. Yola is nu in balbezit. Burkat verovert de bal door een tackle van achteren. Ötkün rent richting de bal. Ötkün haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Yiğitinan kopt de bal weg. Sabancı heeft problemen om de bal te vangen. Ötkün rent richting de bal. Ötkün draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Doeltrap. Geyik met een harde bal richting middenveld. Inworp. Profire zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burkat geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Yola is nu in balbezit. Profire rent richting de bal. Profire passt de bal in één keer door. Yiğitinan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitinan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVRAN FK - LAST EAGLE FC 0:3

61e minuut.
Burkat speelt de bal door. Ötkün bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötkün passt de bal met de wreef. Daar is Yiğitinan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yiğitinan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVRAN FK - LAST EAGLE FC 0:4

63e minuut.
Arabacı geeft een hoge lob. Daar is Yiğitinan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Profire bereikt de bal nog maar net als eerste. Profire schiet op doel. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Kurtul met een snelle inworp. Burkat bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkat geeft de bal voor. Yiğitinan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVRAN FK - LAST EAGLE FC 0:5

72e minuut.
Sabancı rent richting de bal. Sabancı geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Profire met de inworp. Burkat geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Burkat kopt de bal weg. Ötkün bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötkün passt de bal met de wreef. Kurtul rent richting de bal. Kurtul schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAVRAN FK - LAST EAGLE FC 0:6

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Geyik trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Profire zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burkat geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Geyik trapt de bal weg van het doel. Inworp. Profire zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burkat bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkat geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAVRAN FK 80%, LAST EAGLE FC 20%.
SAVRAN FK - LAST EAGLE FC 0:6