Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kandıra Fenerrbahçe
arkaya yaslan Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
22% Spel op eigen helft 78%
30 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
38.8 gemiddelde waardering 19.7
good Schieten poor
average Passen poor
good Verdedigen poor


3e minuut.
Türkay verovert de bal door een tackle van achteren. Türkay geeft een hoge lob. Türkinan is nu in balbezit. Birsöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Birsöz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kandıra - Fenerrbahçe 1:0

6e minuut.
Göztepe passt de bal zonder na te denken. Pekcesur is nu in balbezit. Pekcesur speelt de bal door. Lingurov rent richting de bal. Lingurov geeft de bal voor. Baygın verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Birsöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Birsöz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kandıra - Fenerrbahçe 2:0

17e minuut.
Inworp. Lingurov met de inworp. Birsöz is nu in balbezit. Birsöz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kandıra - Fenerrbahçe 3:0

19e minuut.
Türkay met een sublieme pass. Türkinan is nu in balbezit. Türkinan passt de bal met de wreef. Birsöz is nu in balbezit. Birsöz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kaymakam speelt de bal door. Göztepe probeert de bal aan de voet te houden. Aydınlıoğlu geeft een lange en hoge pass. Türkinan rent richting de bal. Türkinan haalt uit met een fantastische trap. Baygın verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ödemiş kopt de bal weg. Tüfekçi is nu in balbezit. Tüfekçi passt de bal in één keer door. Lingurov rent richting de bal. Lingurov geeft de bal voor. Baygın bokst de bal weg.

25e minuut.
Daar is Göztepe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Göztepe speelt de bal door. Pekcesur is nu in balbezit. Birsöz verovert de bal door een tackle van achteren. Birsöz draait met de bal, schiet en ... Baygın probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kaymakam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Türkinan rent richting de bal. Türkinan schiet op doel. Baygın probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kandıra - Fenerrbahçe 4:0

41e minuut.
Pekcesur rent richting de bal. Lingurov verovert de bal door een tackle van achteren. Lingurov met een sublieme pass. Birsöz is nu in balbezit. Birsöz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Türkay met een sublieme pass. Aydınlıoğlu speelt de bal door. Ödemiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkinan verovert de bal door een tackle van achteren. Türkinan haalt uit met een fantastische trap. Baygın kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aydınlıoğlu zal de hoekschop nemen. Birsöz rent richting de bal. Birsöz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kandıra - Fenerrbahçe 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kandıra 22%, Fenerrbahçe 78%.
FC Kandıra - Fenerrbahçe 5:0

48e minuut.
Hotoleanu onderschept slim de pass. Aydınlıoğlu geeft de bal voor. Birsöz kopt de bal weg. Türkinan is nu in balbezit. Türkinan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Tüfekçi is nu in balbezit. Hotoleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Hotoleanu speelt de bal door. Türkinan bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkinan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Türkay kopt de bal weg. Daar is Çukurova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lingurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lingurov geeft de bal voor. Birsöz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Inworp. Aydınlıoğlu met de inworp. Türkay rent richting de bal. Türkay geeft een hoge lob. Birsöz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lingurov geeft de bal voor. Türkinan kopt de bal weg. Birsöz rent richting de bal. Birsöz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kandıra - Fenerrbahçe 6:0

60e minuut.
Göztepe geeft een lange en hoge pass. Inworp. Aydınlıoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Türkinan bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkinan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Aydınlıoğlu met een sublieme pass. Türkay is nu in balbezit. Aydınlıoğlu speelt de bal door. Birsöz is nu in balbezit. Birsöz schiet op doel. Paal!

63e minuut.
Çukurova geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lingurov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Birsöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Birsöz draait met de bal, schiet en ... Baygın verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Çukurova probeert de bal met de borst te controleren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lingurov neemt de hoekschop. Birsöz heeft problemen om de bal te vangen. Birsöz schiet op doel. Baygın bokst de bal weg.

65e minuut.
Zonguldak speelt de bal door. Ödemiş rent richting de bal. Türkinan onderschept slim de pass. Birsöz rent richting de bal. Birsöz schiet op doel. Baygın bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ödemiş geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aydınlıoğlu met een snelle inworp. Türkinan controleert de bal met de borst. Türkinan draait met de bal, schiet en ... Baygın bokst de bal weg. Paal! Birsöz kan de bal niet met de borst controleren. Paal! Baygın probeert wanhopig de bal te grijpen. Birsöz is nu in balbezit. Birsöz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kandıra - Fenerrbahçe 7:0

78e minuut.
Tüfekçi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hotoleanu neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Ödemiş de bal. Türkinan is nu in balbezit. Türkinan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Kasztel geeft de bal voor. Lingurov rent richting de bal. Lingurov passt de bal zonder na te denken. Birsöz is nu in balbezit. Birsöz geeft een lange en hoge pass. Baygın verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Türkinan rent richting de bal. Türkinan geeft een lange en hoge pass. Çukurova probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Birsöz is nu in balbezit. Birsöz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kandıra 22%, Fenerrbahçe 78%.
FC Kandıra - Fenerrbahçe 7:0