Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trabzon1967 SERT FC
Normal Tactiek 523
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Karslı bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakoçoğlu onderschept slim de pass. Karakoçoğlu passt de bal met de wreef. Daar is Saban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saban draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Akata kopt de bal weg. Klungelig pakt Karakoçoğlu de bal. Saban rent richting de bal. Saban draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Albayrak de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Dörtyol passt de bal in één keer door. Hacı rent richting de bal. Hacı speelt de bal door. Sipahi is nu in balbezit. Sipahi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Şaner rent richting de bal. Şaner geeft de bal voor. Yağcıoğlu kopt de bal weg. Saban rent richting de bal. Saban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Akbulut met een snelle inworp. Klungelig pakt Akata de bal. Bodur bereikt de bal nog maar net als eerste. Akata geeft een hoge lob. Saban maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzon1967 - SERT FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trabzon1967 39%, SERT FC 61%.
Trabzon1967 - SERT FC 1:0

63e minuut.
Dörtyol geeft de bal voor. Yağcıoğlu geeft een hoge lob. Şaner kopt de bal weg. Akbulut rent richting de bal. Akbulut draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ülkü passt de bal in één keer door. Karslı bereikt de bal nog maar net als eerste. Akata rent richting de bal. Karslı onderschept slim de pass. Karslı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trabzon1967 - SERT FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trabzon1967 44%, SERT FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trabzon1967 - SERT FC 1:1