Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatasaray_1905_ Young Turks
Normal Tactiek 433
40% Balbezit 60%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 45.5
weak Schieten very good
poor Passen adequate
weak Verdedigen good


1e minuut.
Daar is Ardan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labak onderschept slim de pass. Labak speelt de bal door. Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton schiet op doel. Paal!

4e minuut.
Markov met een sublieme pass. Kloskowski rent richting de bal. Kloskowski passt de bal met de wreef. Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton draait met de bal, schiet en ... Kütahya bokst de bal weg.

5e minuut.
Markov rent richting de bal. Özal begaat een overtreding. Markov raakt geblesseerd tijdens het duel. Markov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Burton maakt een snoekduik en kopt de bal. Ordulular probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Ardan heeft problemen om de bal te vangen. Labak met een sublieme pass. Daar is Burton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burton schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yoğurtçuoğlu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_ - Young Turks 0:1

13e minuut.
Markov geeft een hoge lob. Gustavinho kopt de bal weg. Burton rent richting de bal. Burton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_ - Young Turks 0:2

17e minuut.
Uysal bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcinovich onderschept slim de pass. Turcinovich probeert naar een medespeler te passen. Burton is nu in balbezit. Burton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kütahya met een harde bal richting middenveld. Daar is Turcinovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uysal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenevir is nu in balbezit. Kenevir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Burton onderschept slim de pass. Burton passt de bal in één keer door. Kloskowski heeft problemen om de bal te vangen. Kloskowski haalt uit met een fantastische trap. Kütahya werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_ - Young Turks 0:3

21e minuut.
Gustavinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavinho haalt uit met een fantastische trap. Daar is Yoğurtçuoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kloskowski is nu in balbezit. Kloskowski schiet op doel. Kütahya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Akalan heeft problemen om de bal te vangen. Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_ - Young Turks 0:4

38e minuut.
Turcinovich onderschept slim de pass. Turcinovich passt de bal zonder na te denken. Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton schiet op doel. Kütahya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_ - Young Turks 0:5

43e minuut.
Yiğitarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavinho onderschept slim de pass. Burton is nu in balbezit. Burton draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Yoğurtçuoğlu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_ - Young Turks 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray_1905_ 84%, Young Turks 16%.
Galatasaray_1905_ - Young Turks 0:6

51e minuut.
Laxos onderschept slim de pass. Laxos geeft de bal voor. Ordulular kopt de bal weg. Daar is Kloskowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kloskowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Turcinovich kopt de bal weg. Klungelig pakt Ardan de bal. Burton rent richting de bal. Burton draait met de bal, schiet en ... Ordulular probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Gustavinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bitlislioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustavinho onderschept slim de pass. Kloskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloskowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kütahya met een harde bal richting middenveld. Turcinovich kopt de bal weg. Burton heeft problemen om de bal te vangen. Burton haalt uit met een fantastische trap. Kütahya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Markov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yiğitarslan heeft problemen om de bal te vangen. Gustavinho is nu in balbezit. Gustavinho geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Burton heeft problemen om de bal te vangen. Turcinovich rent richting de bal. Turcinovich passt de bal zonder na te denken. Burton rent richting de bal. Burton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_ - Young Turks 0:7

70e minuut.
Kloskowski rent richting de bal. Kloskowski passt de bal zonder na te denken. Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton schiet op doel. Kütahya probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Gustavinho rent richting de bal. Gustavinho geeft een hoge lob. Kloskowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kloskowski haalt uit met een fantastische trap. Kütahya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_ - Young Turks 0:8

76e minuut.
Laxos met een sublieme pass. Markov probeert de bal aan de voet te houden. Kloskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloskowski probeert naar een medespeler te passen. Burton bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_ - Young Turks 0:9

82e minuut.
Laxos kopt de bal weg. Bitlislioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Kloskowski is nu in balbezit. Kloskowski draait met de bal, schiet en ... Yoğurtçuoğlu probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kloskowski onderschept slim de pass. Kloskowski met een sublieme pass. Burton rent richting de bal. Burton draait met de bal, schiet en ... Kütahya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray_1905_ - Young Turks 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray_1905_ 78%, Young Turks 22%.
Galatasaray_1905_ - Young Turks 0:10