Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SERT FC LAST EAGLE FC
523 Tactiek YENİDE YENİ
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.5 gemiddelde waardering 32.1
weak Schieten adequate
poor Passen good
poor Verdedigen average


8e minuut.
Hasatçı rent richting de bal. Ötkün onderschept slim de pass. Ötkün passt de bal met de wreef. Burkat is nu in balbezit. Burkat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Burkat bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkat geeft een hoge lob. Ötkün is nu in balbezit. Ötkün draait met de bal, schiet en ... Çuhadar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SERT FC - LAST EAGLE FC 0:1

16e minuut.
Günsuyu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bodur rent richting de bal. Günsuyu begaat een overtreding. Günsuyu krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Arabacı is nu in balbezit. Kurtuluş onderschept slim de pass. Bica is nu in balbezit. Kurtuluş verovert de bal door een tackle van achteren. Kurtuluş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Kurtul probeert naar een medespeler te passen. Profire probeert naar een medespeler te passen. Alfonso rent richting de bal. Alfonso schiet op doel. Çuhadar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SERT FC - LAST EAGLE FC 0:2

28e minuut.
Şaner probeert naar een medespeler te passen. Ötkün probeert de bal aan de voet te houden. Met opzet legt Hasatçı zijn tegenspeler op de grond. Hasatçı krijgt een gele kaart. Ötkün raakt geblesseerd tijdens het duel. Kurtul met een snel genomen vrije trap. Burkat bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SERT FC - LAST EAGLE FC 0:3

30e minuut.
Profire is nu in balbezit. Profire geeft de bal voor. Ötkün probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ötkün schiet op doel. Çuhadar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SERT FC - LAST EAGLE FC 0:4

36e minuut.
Kilimcioğlu geeft een lange en hoge pass. Bica is nu in balbezit. Bica passt de bal met de wreef. Alfonso heeft problemen om de bal te vangen. Burkat geeft een hoge lob. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ötkün rent richting de bal. Ötkün draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SERT FC - LAST EAGLE FC 0:5

39e minuut.
Kilimcioğlu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Profire zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burkat is nu in balbezit. Burkat geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sarı passt de bal zonder na te denken. Arabacı probeert naar een medespeler te passen. Burkat probeert naar een medespeler te passen. Ötkün heeft problemen om de bal te vangen. Ötkün draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SERT FC 73%, LAST EAGLE FC 27%.
SERT FC - LAST EAGLE FC 0:5

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Profire met een snelle inworp. Burkat probeert naar een medespeler te passen. Alfonso rent richting de bal. Alfonso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SERT FC - LAST EAGLE FC 0:6

74e minuut.
Kurtul probeert naar een medespeler te passen. Bica is nu in balbezit. Burkat speelt de bal door. Alfonso rent richting de bal. Alfonso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SERT FC - LAST EAGLE FC 0:7

76e minuut.
Albayrak geeft een hoge lob. Tekdüzen rent richting de bal. Tekdüzen geeft een lange en hoge pass. Alfonso is nu in balbezit. Alfonso haalt uit met een fantastische trap. Çuhadar bokst de bal weg.

81e minuut.
Inworp. Profire met de inworp. Şaner is nu in balbezit. Burkat onderschept slim de pass. Burkat geeft de bal voor. Çuhadar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ötkün springt en kopt de bal. Çuhadar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SERT FC - LAST EAGLE FC 0:8

82e minuut.
Alfonso heeft problemen om de bal te vangen. Ötkün bereikt de bal nog maar net als eerste. Ötkün passt de bal in één keer door. Alfonso rent richting de bal. Alfonso schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SERT FC - LAST EAGLE FC 0:9

86e minuut.
Doeltrap. Özgüven met een harde bal richting middenveld. Ötkün kopt de bal weg. Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SERT FC - LAST EAGLE FC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SERT FC 75%, LAST EAGLE FC 25%.
SERT FC - LAST EAGLE FC 0:10