Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1907 İstanbul FK SamaNdrek
451 Tactiek 4-3-1-2
46% Balbezit 54%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.6 gemiddelde waardering 49.9
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Salkım speelt de bal door. Bonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnet passt de bal in één keer door. Bourdon rent richting de bal. Bourdon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Salkım trapt de bal weg. Klungelig pakt Turlajus de bal. Turlajus speelt de bal door. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1907 İstanbul FK - SamaNdrek 0:1

11e minuut.
Donvito speelt de bal door. Viibus speelt de bal door. Bourdon rent richting de bal. Bourdon draait met de bal, schiet en ... Ünaldı probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bonnet geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Viibus maakt een snoekduik en kopt de bal. Salkım verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Bourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon passt de bal zonder na te denken. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1907 İstanbul FK - SamaNdrek 0:2

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turlajus met een snelle inworp. Donvito is nu in balbezit. Donvito geeft een hoge lob. Bourdon maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Salkım niet meer kan verder spelen. Sümerli komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Daar is Ros Badia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ros Badia passt de bal in één keer door. Turlajus probeert naar een medespeler te passen. Viibus is nu in balbezit. Viibus schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sümerli bokst de bal weg.

26e minuut.
İltimur geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Turlajus de bal onder controle te krijgen. Donvito met een sublieme pass. Viibus rent richting de bal. Viibus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Biriktiren rent richting de bal. Turlajus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros Badia probeert naar een medespeler te passen. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1907 İstanbul FK - SamaNdrek 0:3

32e minuut.
Gaziantepliler rent richting de bal. Gaziantepliler geeft een lange en hoge pass. Bourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon haalt uit met een fantastische trap. Sümerli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Raiciu geeft een hoge lob. Bourdon heeft problemen om de bal te vangen. Ünaldı verovert de bal door een tackle van achteren. Bonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Viibus heeft problemen om de bal te vangen. Tabuhou rent richting de bal. Viibus onderschept slim de pass. Viibus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1907 İstanbul FK - SamaNdrek 0:4

43e minuut.
Turlajus rent richting de bal. Turlajus geeft de bal voor. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon haalt uit met een fantastische trap. Sümerli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1907 İstanbul FK - SamaNdrek 0:5

45e minuut.
Daar is Bourdon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ünaldı is nu in balbezit. Ünaldı geeft de bal voor. Daar is Bourdon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bourdon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1907 İstanbul FK 88%, SamaNdrek 12%.
1907 İstanbul FK - SamaNdrek 0:5

46e minuut.
Ros Badia onderschept slim de pass. Bonnet geeft de bal voor. Viibus rent richting de bal. Viibus draait met de bal, schiet en ... Sümerli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1907 İstanbul FK - SamaNdrek 0:6

48e minuut.
Donvito onderschept slim de pass. Donvito geeft een lange en hoge pass. Viibus krijgt zijn hoofd ertegen. Bourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon draait met de bal, schiet en ... Sümerli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
1907 İstanbul FK - SamaNdrek 0:7

49e minuut.
Klungelig pakt Gürsoy de bal. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon passt de bal in één keer door. Viibus is nu in balbezit. Viibus draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Raiciu geeft de bal voor. Donvito speelt de bal door. Klungelig pakt Sangion de bal. Bourdon rent richting de bal. Bourdon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Viibus rent richting de bal. Viibus schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Bonnet kopt de bal weg. Viibus probeert de bal aan de voet te houden. Yağın rent richting de bal. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus schiet op doel. Sümerli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Turlajus met een sublieme pass. Ünaldı rent richting de bal. Bourdon verovert de bal door een tackle van achteren. Bourdon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1907 İstanbul FK - SamaNdrek 0:8

62e minuut.
Bourdon is nu in balbezit. Bourdon passt de bal met de wreef. Yağın bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus verovert de bal door een tackle van achteren. Viibus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Turlajus passt de bal met de wreef. Donvito rent richting de bal. Donvito passt de bal met de wreef. Viibus is nu in balbezit. Viibus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1907 İstanbul FK - SamaNdrek 0:9

66e minuut.
Ros Badia geeft de bal voor. Bourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon passt de bal zonder na te denken. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1907 İstanbul FK - SamaNdrek 0:10

73e minuut.
Bonnet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Konuşmaz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bonnet. Bonnet krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Ros Badia probeert naar een medespeler te passen. Sangion heeft problemen om de bal te vangen. Yağın is nu in balbezit. Bourdon verovert de bal door een tackle van achteren. Bourdon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Bourdon verovert de bal door een tackle van achteren. Bourdon passt de bal in één keer door. Viibus rent richting de bal. Viibus haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Turlajus rent richting de bal. Turlajus speelt de bal door. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus draait met de bal, schiet en ... Sümerli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1907 İstanbul FK - SamaNdrek 0:11

83e minuut.
Biriktiren rent richting de bal. Biriktiren geeft de bal voor. İltimur speelt de bal door. Viibus is nu in balbezit. Viibus schiet op doel. Sümerli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Ros Badia kopt de bal weg. Daar is Bonnet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonnet geeft een hoge lob. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Viibus geeft de bal voor. Sümerli speelt de bal door. Turlajus kopt de bal weg. Viibus is nu in balbezit. Viibus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1907 İstanbul FK - SamaNdrek 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1907 İstanbul FK 88%, SamaNdrek 12%.
1907 İstanbul FK - SamaNdrek 0:12