Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SamaNdrek 1907 İstanbul FK
sweeping Tactiek 451
57% Balbezit 43%
12% Spel op eigen helft 88%
58 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 23.4
very good Schieten weak
very good Passen poor
solid Verdedigen poor


3e minuut.
Raiciu probeert naar een medespeler te passen. Bourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon geeft een lange en hoge pass. Viibus rent richting de bal. Viibus draait met de bal, schiet en ... Salkım kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Karakoçoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Bonnet rent richting de bal. Bonnet passt de bal in één keer door. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon haalt uit met een fantastische trap. Salkım verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Bourdon rent richting de bal. Bourdon schiet op doel. Balcı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Turlajus is nu in balbezit. Turlajus passt de bal in één keer door. Bourdon rent richting de bal. Bourdon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - 1907 İstanbul FK 1:0

12e minuut.
Viibus probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Turlajus de bal. Turlajus passt de bal met de wreef. Bourdon rent richting de bal. Bourdon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - 1907 İstanbul FK 2:0

13e minuut.
Turlajus geeft de bal voor. Daar is Viibus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon schiet op doel. Salkım werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Yağın de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - 1907 İstanbul FK 3:0

15e minuut.
Raiciu geeft een hoge lob. Daar is Yağın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viibus rent richting de bal. Viibus draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - 1907 İstanbul FK 4:0

16e minuut.
Konuşmaz passt de bal zonder na te denken. Balcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus onderschept slim de pass. Viibus schiet op doel. Salkım maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - 1907 İstanbul FK 5:0

19e minuut.
Turlajus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Donvito rent richting de bal. Donvito passt de bal met de wreef. Bourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon draait met de bal, schiet en ... Salkım verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Raiciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnet rent richting de bal. Bonnet passt de bal zonder na te denken. Viibus is nu in balbezit. Viibus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Salkım trapt de bal weg van het doel. Turlajus kopt de bal weg. Klungelig pakt Viibus de bal. Bourdon rent richting de bal. Bourdon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Donvito geeft een lange en hoge pass. Aydın is nu in balbezit. Aydın geeft de bal voor. Daar is Bourdon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bourdon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - 1907 İstanbul FK 6:0

25e minuut.
Donvito rent richting de bal. Donvito geeft een hoge lob. Bourdon kopt de bal weg. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - 1907 İstanbul FK 7:0

28e minuut.
Konuşmaz probeert naar een medespeler te passen. Ros Badia speelt de bal door. Donvito bereikt de bal nog maar net als eerste. Donvito geeft een lange en hoge pass. Bourdon maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Bonnet passt de bal zonder na te denken. Daar is Raiciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raiciu met een sublieme pass. Daar is Viibus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viibus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Turlajus geeft de bal voor. Yağın rent richting de bal. Viibus verovert de bal door een tackle van achteren. Viibus schiet op doel. Salkım probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

32e minuut.
Karakoçoğlu geeft een hoge lob. Daar is Mengenli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turlajus speelt de bal door. Bourdon rent richting de bal. Bourdon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - 1907 İstanbul FK 8:0

34e minuut.
Bourdon onderschept slim de pass. Bourdon passt de bal met de wreef. Viibus is nu in balbezit. Viibus haalt uit met een fantastische trap. Balcı probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Bourdon is nu in balbezit. Bourdon passt de bal in één keer door. Daar is Viibus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viibus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - 1907 İstanbul FK 9:0

37e minuut.
Donvito heeft problemen om de bal te vangen. Donvito met een sublieme pass. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon haalt uit met een fantastische trap. Salkım werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Raiciu controleert de bal met de borst. Raiciu geeft een lange en hoge pass. Bourdon kopt de bal weg. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon schiet op doel. Salkım werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - 1907 İstanbul FK 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SamaNdrek 13%, 1907 İstanbul FK 87%.
SamaNdrek - 1907 İstanbul FK 10:0

46e minuut.
Ural speelt de bal door. Balcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcı passt de bal zonder na te denken. Bourdon rent richting de bal. Bourdon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

47e minuut.
Bonnet onderschept slim de pass. Bonnet geeft een lange en hoge pass. Viibus rent richting de bal. Viibus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - 1907 İstanbul FK 11:0

50e minuut.
Balcı kopt de bal weg. Bonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnet geeft een hoge lob. Viibus is nu in balbezit. Viibus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yağın onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Donvito zal de hoekschop nemen. Viibus krijgt zijn hoofd ertegen. Salkım werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - 1907 İstanbul FK 12:0

52e minuut.
Aydın met een sublieme pass. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağın bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus verovert de bal door een tackle van achteren. Viibus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Gaziantepliler heeft problemen om de bal te vangen. Gaziantepliler geeft een hoge lob. Bourdon rent richting de bal. Bourdon schiet op doel. Salkım probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - 1907 İstanbul FK 13:0

58e minuut.
Salkım met een harde bal richting middenveld. Bonnet kopt de bal weg. Turlajus is nu in balbezit. Turlajus geeft een hoge lob. Viibus krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Turlajus bereikt de bal nog maar net als eerste. Turlajus geeft een hoge lob. Bourdon rent richting de bal. Bourdon schiet op doel. Salkım maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Donvito bereikt de bal nog maar net als eerste. Donvito geeft de bal voor. Viibus rent richting de bal. Viibus schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Viibus passt de bal met de wreef. Bourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon schiet op doel. Balcı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salkım probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - 1907 İstanbul FK 14:0

72e minuut.
Viibus passt de bal in één keer door. Donvito bereikt de bal nog maar net als eerste. Donvito geeft de bal voor. Bourdon heeft problemen om de bal te vangen. Bourdon schiet op doel. Salkım kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Viibus heeft problemen om de bal te vangen. Viibus schiet op doel. Salkım werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - 1907 İstanbul FK 15:0

75e minuut.
Turlajus bereikt de bal nog maar net als eerste. Turlajus geeft een hoge lob. Ural probeert de bal aan de voet te houden. Bourdon rent richting de bal. Bourdon schiet op doel. Paal! Viibus rent richting de bal. Viibus schiet op doel. Salkım maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - 1907 İstanbul FK 16:0

77e minuut.
Bonnet heeft problemen om de bal te vangen. Bonnet probeert naar een medespeler te passen. Viibus speelt de bal door. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Yağın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viibus is nu in balbezit. Viibus met een sublieme pass. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon haalt uit met een fantastische trap. Salkım probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Donvito zal de hoekschop nemen. Bourdon rent richting de bal. Bourdon draait met de bal, schiet en ... Salkım maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - 1907 İstanbul FK 17:0

85e minuut.
Raiciu speelt de bal door. Gaziantepliler is nu in balbezit. Gaziantepliler geeft een lange en hoge pass. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Salkım probeert naar een medespeler te passen. Turlajus rent richting de bal. Turlajus met een sublieme pass. Viibus rent richting de bal. Viibus schiet op doel. Salkım probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - 1907 İstanbul FK 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SamaNdrek 11%, 1907 İstanbul FK 89%.
SamaNdrek - 1907 İstanbul FK 18:0