Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
samsun sk Fc Atmaca
Normal Tactiek 451
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Mangalcı verovert de bal door een tackle van achteren. Mangalcı probeert naar een medespeler te passen. Tekel rent richting de bal. Tekel met een sublieme pass. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Sualmaz rent richting de bal. Adanalılar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sualmaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arslantaş zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ardan heeft problemen om de bal te vangen. Ardan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
samsun sk - Fc Atmaca 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: samsun sk 51%, Fc Atmaca 49%.
samsun sk - Fc Atmaca 0:1

52e minuut.
Göktepe rent richting de bal. Göktepe passt de bal zonder na te denken. Ercan bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkekul onderschept slim de pass. Türkekul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
samsun sk - Fc Atmaca 1:1

74e minuut.
Mangalcı bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Güngören. Mangalcı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mangalcı zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Alacabey de bal. Türkekul verovert de bal door een tackle van achteren. Türkekul schiet op doel. Özbakar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mangalcı kopt de bal weg. Vural rent richting de bal. Vural geeft een lange en hoge pass. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
samsun sk - Fc Atmaca 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: samsun sk 39%, Fc Atmaca 61%.
samsun sk - Fc Atmaca 1:2