Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kılıç S.K Mundarspor
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Daar is Bordemir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güloğlu is nu in balbezit. Bordemir is nu in balbezit. Bordemir draait met de bal, schiet en ... Şengül probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kılıç S.K - Mundarspor 0:1

15e minuut.
Zincirkoparan kopt de bal weg. Bordemir rent richting de bal. Bordemir passt de bal in één keer door. Güloğlu is nu in balbezit. Güloğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Topsuz geeft een lange en hoge pass. Şanlıurfa is nu in balbezit. Şanlıurfa passt de bal zonder na te denken. Güloğlu rent richting de bal. Güloğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kılıç S.K - Mundarspor 0:2

22e minuut.
Altınkılıç geeft de bal voor. Inworp. Çanakkale met de inworp. Bordemir is nu in balbezit. Bordemir draait met de bal, schiet en ... Paal!

24e minuut.
Mart met de inworp. Deveciler rent richting de bal. Deveciler geeft een hoge lob. Kırşehirliler rent richting de bal. Kırşehirliler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kılıç S.K 55%, Mundarspor 45%.
Kılıç S.K - Mundarspor 0:2

64e minuut.
Yiğitoğlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitoğlan passt de bal in één keer door. Bordemir rent richting de bal. Bordemir passt de bal zonder na te denken. Güloğlu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kılıç S.K - Mundarspor 0:3

67e minuut.
Zincirkoparan probeert de bal aan de voet te houden. Kırşehirliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırşehirliler passt de bal met de wreef. Çoban rent richting de bal. Çoban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kılıç S.K - Mundarspor 1:3

74e minuut.
Bordemir is nu in balbezit. Deveciler verovert de bal door een tackle van achteren. Deveciler met een sublieme pass. Güloğlu is nu in balbezit. Güloğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kılıç S.K 44%, Mundarspor 56%.
Kılıç S.K - Mundarspor 1:3