Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jön Türkler F.C enivici
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Şanver passt de bal met de wreef. Canseven is nu in balbezit. Soysal onderschept slim de pass. Şanver bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanver haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bölen onderschept slim de pass. Urtekin onderschept slim de pass. Urtekin met een sublieme pass. Şanver is nu in balbezit. Şanver schiet op doel. Arıkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Urtekin rent richting de bal. Alkan onderschept slim de pass. Alkan speelt de bal door. Siper bereikt de bal nog maar net als eerste. Siper draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Alkan verovert de bal door een tackle van achteren. Alkan passt de bal met de wreef. Siper bereikt de bal nog maar net als eerste. Siper draait met de bal, schiet en ... Manisalılar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jön Türkler F.C - enivici 1:0

33e minuut.
Canseven is nu in balbezit. Alkan verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Urtekin zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Urtekin moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Urtekin schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

43e minuut.
Akrep geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hergül met de inworp. Alkan rent richting de bal. Alkan met een sublieme pass. Manisalılar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Şanver is nu in balbezit. Şanver speelt de bal door. Soysal is nu in balbezit. Canseven onderschept slim de pass. Canseven draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jön Türkler F.C 57%, enivici 43%.
Jön Türkler F.C - enivici 1:0

50e minuut.
Canseven verovert de bal door een tackle van achteren. Bölen verovert de bal door een tackle van achteren. Bölen speelt de bal door. Alkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Büyükel controleert de bal met de borst. Şanver is nu in balbezit. Büyükel begaat een overtreding. Büyükel krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Büyükel is nu in balbezit. Şanver rent richting de bal. Şanver passt de bal in één keer door. Canseven is nu in balbezit. Canseven haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alperensoy controleert de bal met de borst. Alperensoy speelt de bal door. Alperensoy geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Alkan rent richting de bal. Alkan met een sublieme pass. Siper is nu in balbezit. Siper draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Akrep de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jön Türkler F.C - enivici 2:0

84e minuut.
Tutmaz rent richting de bal. Canseven verovert de bal door een tackle van achteren. Şanver bereikt de bal nog maar net als eerste. Canseven bereikt de bal nog maar net als eerste. Canseven schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Arıkan trapt de bal weg van het doel. Alkan kopt de bal weg. Arıkan heeft problemen om de bal te vangen. Siper rent richting de bal. Siper schiet op doel. Manisalılar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Manisalılar probeert naar een medespeler te passen. Tutmaz kopt de bal weg. Alkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkan haalt uit met een fantastische trap. Manisalılar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
İskele geeft een hoge lob. Ordulu kopt de bal weg. Baykurt rent richting de bal. Canseven rent richting de bal. Canseven draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jön Türkler F.C 49%, enivici 51%.
Jön Türkler F.C - enivici 2:0