Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
enivici darende fk
Normal Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Güneşoğlu probeert naar een medespeler te passen. Ordulu rent richting de bal. Ordulu passt de bal met de wreef. Canseven rent richting de bal. Canseven draait met de bal, schiet en ... Özersen bokst de bal weg.

16e minuut.
Yatıran probeert naar een medespeler te passen. Güneşoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Güneşoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Çiftçi zal de hoekschop nemen. Özersen bokst de bal weg.

42e minuut.
Klungelig pakt Güneşoğlu de bal. Çeşmeönü is nu in balbezit. Özkafa maakt een afschuwelijke overtreding. Özkafa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: enivici 40%, darende fk 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
enivici - darende fk 0:0

48e minuut.
Akrep is nu in balbezit. Karacan bereikt de bal nog maar net als eerste. İskele tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karacan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. İskender met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Manisalılar trapt de bal weg van het doel. Şanver kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Yatıran de bal onder controle te krijgen. Canseven rent richting de bal. Canseven haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Inworp. Ordulu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Öztürk is nu in balbezit. Şanver onderschept slim de pass. Şanver geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Başak rent richting de bal. Başak passt de bal met de wreef. Karacan is nu in balbezit. Karacan speelt de bal door. Arıkan heeft problemen om de bal te vangen. Manisalılar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Güneşoğlu rent richting de bal. Karacan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Güneşoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arıkan met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Vardar de bal. Ordulu rent richting de bal. Ordulu passt de bal in één keer door. Özersen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Öztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Canseven verovert de bal door een tackle van achteren. Şanver is nu in balbezit. Canseven rent richting de bal. Canseven schiet op doel. Özersen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
enivici - darende fk 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: enivici 45%, darende fk 55%.
enivici - darende fk 1:0