Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
enivici çay city
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Arıkan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bekiroğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yalın bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalın haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Alperensoy met een sublieme pass. Çiftçi rent richting de bal. Çiftçi probeert naar een medespeler te passen. Canseven rent richting de bal. Canseven haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ordulu passt de bal met de wreef. Güneşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Güneşoğlu met een sublieme pass. Canseven is nu in balbezit. Canseven draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
enivici - çay city 1:0

20e minuut.
Ordulu geeft een hoge lob. Alperensoy geeft de bal voor. Canseven is nu in balbezit. Canseven draait met de bal, schiet en ... Güngöz probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Uslu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Epözdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Epözdemir speelt de bal door. Şanver probeert naar een medespeler te passen. Daar is Canseven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canseven haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Yalın heeft problemen om de bal te vangen. Güneşoğlu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yalın. Güneşoğlu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Güneşoğlu kan niet meer verder spelen. Bingöllüler komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: enivici 32%, çay city 68%.
enivici - çay city 1:0

53e minuut.
Yalın rent richting de bal. Bingöllüler verovert de bal door een tackle van achteren. Bingöllüler geeft een lange en hoge pass. Ordulu rent richting de bal. Ordulu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Alperensoy geeft een hoge lob. Tunalılar probeert de bal aan de voet te houden. Epözdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanver verovert de bal door een tackle van achteren. Şanver schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: enivici 41%, çay city 59%.
enivici - çay city 1:0