Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SamaNdrek 1074 ÇANKIRI FK
4-3-1-2 Tactiek 433
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
50 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 18
good Schieten poor
very good Passen poor
excellent Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Tanrıkulu geeft een lange en hoge pass. Viibus kopt de bal weg. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru is nu in balbezit. Purcaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Delen is nu in balbezit. Purcaru onderschept slim de pass. Purcaru passt de bal met de wreef. Viibus rent richting de bal. Viibus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - 1074 ÇANKIRI FK 1:0

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonnet met de inworp. Ros Badia speelt de bal door. Viibus rent richting de bal. Viibus haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Aksu de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - 1074 ÇANKIRI FK 2:0

17e minuut.
Bonnet kopt de bal weg. Turlajus met een sublieme pass. Purcaru is nu in balbezit. Purcaru haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Aksu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bonnet geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Purcaru de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Demirkan heeft problemen om de bal te vangen. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru passt de bal in één keer door. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - 1074 ÇANKIRI FK 3:0

19e minuut.
Delen is nu in balbezit. Viibus rent richting de bal. Aksu is nu in balbezit. Viibus verovert de bal door een tackle van achteren. Viibus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - 1074 ÇANKIRI FK 4:0

24e minuut.
Purcaru onderschept slim de pass. Purcaru speelt de bal door. Viibus is nu in balbezit. Viibus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - 1074 ÇANKIRI FK 5:0

29e minuut.
Ros Badia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Purcaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purcaru passt de bal in één keer door. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus draait met de bal, schiet en ... Akbaba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - 1074 ÇANKIRI FK 6:0

35e minuut.
Donvito passt de bal zonder na te denken. Purcaru rent richting de bal. Purcaru passt de bal zonder na te denken. Viibus is nu in balbezit. Viibus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - 1074 ÇANKIRI FK 7:0

37e minuut.
Aliberto met een sublieme pass. Donvito geeft de bal voor. Viibus rent richting de bal. Viibus haalt uit met een fantastische trap. Akbaba probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Akbaba trapt de bal weg van het doel. Turlajus met een sublieme pass. Klungelig pakt Viibus de bal. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Artinyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ros Badia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros Badia passt de bal in één keer door. Donvito bereikt de bal nog maar net als eerste. Donvito draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Demirkan passt de bal zonder na te denken. Donvito is nu in balbezit. Donvito passt de bal zonder na te denken. Viibus is nu in balbezit. Viibus schiet op doel. Paal! Purcaru rent richting de bal. Purcaru schiet op doel. Akbaba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - 1074 ÇANKIRI FK 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SamaNdrek 23%, 1074 ÇANKIRI FK 77%.
SamaNdrek - 1074 ÇANKIRI FK 8:0

48e minuut.
Viibus rent richting de bal. Aksu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aksu geeft een hoge lob. Turlajus bereikt de bal nog maar net als eerste. Turlajus geeft een lange en hoge pass. Akbaba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Viibus rent richting de bal. Viibus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - 1074 ÇANKIRI FK 9:0

52e minuut.
Viibus passt de bal in één keer door. Aksu rent richting de bal. Purcaru onderschept slim de pass. Purcaru schiet op doel. Akbaba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - 1074 ÇANKIRI FK 10:0

54e minuut.
Ros Badia geeft de bal voor. Purcaru kopt de bal weg. Daar is Demirkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viibus rent richting de bal. Viibus draait met de bal, schiet en ... Akbaba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Ros Badia passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tanrıkulu de bal. Bonnet probeert naar een medespeler te passen. Viibus is nu in balbezit. Viibus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - 1074 ÇANKIRI FK 11:0

58e minuut.
Ros Badia kopt de bal weg. Turlajus heeft problemen om de bal te vangen. Turlajus geeft een lange en hoge pass. Viibus rent richting de bal. Viibus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - 1074 ÇANKIRI FK 12:0

59e minuut.
Viranşehir bereikt de bal nog maar net als eerste. Viranşehir met een sublieme pass. Purcaru is nu in balbezit. Purcaru draait met de bal, schiet en ... Aksu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Aksu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonnet met de inworp. Purcaru rent richting de bal. Purcaru schiet op doel. Akbaba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Ros Badia geeft de bal voor. Klungelig pakt Viibus de bal. Aksu rent richting de bal. Viibus onderschept slim de pass. Viibus haalt uit met een fantastische trap. Akbaba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Delen is nu in balbezit. Purcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Purcaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - 1074 ÇANKIRI FK 13:0

68e minuut.
Donvito rent richting de bal. Donvito geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aksu de bal. Purcaru rent richting de bal. Purcaru geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bonnet speelt de bal door. Demirkan is nu in balbezit. Purcaru onderschept slim de pass. Viibus is nu in balbezit. Viibus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - 1074 ÇANKIRI FK 14:0

70e minuut.
Nizamoğlu rent richting de bal. Purcaru onderschept slim de pass. Purcaru speelt de bal door. Viibus rent richting de bal. Viibus schiet op doel. Akbaba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Purcaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Akbaba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Donvito bereikt de bal nog maar net als eerste. Donvito geeft een lange en hoge pass. Viibus kopt de bal weg. Purcaru is nu in balbezit. Purcaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru geeft de bal voor. Bartu rent richting de bal. Viibus onderschept slim de pass. Viibus geeft een hoge lob. Akbaba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Purcaru maakt een snoekduik en kopt de bal. Akbaba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - 1074 ÇANKIRI FK 15:0

78e minuut.
Turlajus probeert naar een medespeler te passen. Bonnet met een sublieme pass. Viibus is nu in balbezit. Viibus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - 1074 ÇANKIRI FK 16:0

80e minuut.
Daar is Delen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turlajus bereikt de bal nog maar net als eerste. Turlajus passt de bal in één keer door. Purcaru rent richting de bal. Purcaru schiet op doel. Akbaba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aksu kopt de bal weg. Keser probeert de bal aan de voet te houden. Donvito speelt de bal door. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - 1074 ÇANKIRI FK 17:0

83e minuut.
Purcaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Donvito bereikt de bal nog maar net als eerste. Donvito probeert naar een medespeler te passen. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Turlajus probeert naar een medespeler te passen. Donvito rent richting de bal. Donvito passt de bal in één keer door. Viibus is nu in balbezit. Viibus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Keser bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus onderschept slim de pass. Demirkan geeft de bal voor. Tanrıkulu controleert de bal met de borst. Bonnet geeft een lange en hoge pass. Akbaba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Viibus is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - 1074 ÇANKIRI FK 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SamaNdrek 11%, 1074 ÇANKIRI FK 89%.
SamaNdrek - 1074 ÇANKIRI FK 18:0