Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
samsun sk SamaNdrek
Normal Tactiek 4-3-1-2
40% Balbezit 60%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 58
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 52.5
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen solide


1e minuut.
Turlajus met een sublieme pass. Donvito bereikt de bal nog maar net als eerste. Donvito passt de bal met de wreef. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Klungelig pakt Burak de bal. Turlajus is nu in balbezit. Turlajus geeft de bal voor. Bourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Bourdon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
samsun sk - SamaNdrek 0:1

8e minuut.
Viibus is nu in balbezit. Viibus speelt de bal door. Bourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
samsun sk - SamaNdrek 0:2

11e minuut.
Viibus verovert de bal door een tackle van achteren. Viibus speelt de bal door. Bourdon rent richting de bal. Bourdon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Uşaklılar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Ros Badia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnet is nu in balbezit. Bonnet probeert naar een medespeler te passen. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
samsun sk - SamaNdrek 0:3

14e minuut.
Mangalcı is nu in balbezit. Donvito onderschept slim de pass. Donvito probeert naar een medespeler te passen. Viibus rent richting de bal. Viibus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Turlajus kopt de bal weg. Donvito rent richting de bal. Donvito geeft een hoge lob. Viibus heeft problemen om de bal te vangen. Viibus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
samsun sk - SamaNdrek 0:4

15e minuut.
Türkekul met een sublieme pass. Adanalılar heeft problemen om de bal te vangen. Bourdon verovert de bal door een tackle van achteren. Bourdon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
samsun sk - SamaNdrek 0:5

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Süleymanoğlu met een harde bal richting middenveld. Turlajus kopt de bal weg. Klungelig pakt Bourdon de bal. Bourdon haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Pilich de bal. Pilich geeft de bal voor. Viibus kopt de bal weg. Bourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Donvito speelt de bal door. Turlajus bereikt de bal nog maar net als eerste. Turlajus speelt de bal door. Viibus is nu in balbezit. Viibus haalt uit met een fantastische trap. Elbistanlı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Bonnet met de inworp. Ros Badia is nu in balbezit. Ros Badia passt de bal met de wreef. Bourdon rent richting de bal. Bourdon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Cəbrayılov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəbrayılov geeft een lange en hoge pass. Viibus rent richting de bal. Viibus haalt uit met een fantastische trap. Elbistanlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
samsun sk - SamaNdrek 0:6

25e minuut.
Donvito met een sublieme pass. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon schiet op doel. Süleymanoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Göktepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus verovert de bal door een tackle van achteren. Viibus passt de bal met de wreef. Bourdon rent richting de bal. Bourdon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
samsun sk - SamaNdrek 0:7

29e minuut.
Donvito bereikt de bal nog maar net als eerste. Donvito probeert naar een medespeler te passen. Viibus rent richting de bal. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon schiet op doel. De bal raakt de paal. Pekmezcioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus verovert de bal door een tackle van achteren. Viibus schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Diyarbakırlı kopt de bal weg. Süleymanoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Bourdon rent richting de bal. Bourdon geeft een lange en hoge pass. Viibus maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
samsun sk - SamaNdrek 0:8

35e minuut.
Mangalcı heeft problemen om de bal te vangen. Turlajus is nu in balbezit. Turlajus passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Viibus de bal. Viibus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
samsun sk - SamaNdrek 0:9

39e minuut.
Turlajus probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Donvito de bal. Donvito probeert naar een medespeler te passen. Viibus is nu in balbezit. Viibus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Turlajus is nu in balbezit. Donvito rent richting de bal. Donvito speelt de bal door. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus schiet op doel. Elbistanlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
samsun sk - SamaNdrek 0:10

44e minuut.
Mangalcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangalcı passt de bal in één keer door. Turlajus speelt de bal door. Bourdon rent richting de bal. Bourdon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
samsun sk - SamaNdrek 0:11

44e minuut.
Türkekul rent richting de bal. Türkekul passt de bal met de wreef. Diyarbakırlı is nu in balbezit. Bourdon verovert de bal door een tackle van achteren. Bourdon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: samsun sk 84%, SamaNdrek 16%.
samsun sk - SamaNdrek 0:11

49e minuut.
Donvito passt de bal zonder na te denken. Viibus kan de bal niet met de borst controleren. Pekmezcioğlu begaat een overtreding. Viibus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Turlajus neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Turlajus kopt de bal weg. Daar is Viibus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pekmezcioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus onderschept slim de pass. Viibus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Süleymanoğlu is nu in balbezit. Süleymanoğlu geeft de bal voor. Lokmacıoğlu kopt de bal weg. Bourdon rent richting de bal. Bourdon schiet op doel. De bal raakt de paal. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
samsun sk - SamaNdrek 0:12

52e minuut.
Adanalılar passt de bal zonder na te denken. Diyarbakırlı speelt de bal door. Göktepe rent richting de bal. Bourdon onderschept slim de pass. Bourdon schiet op doel. Elbistanlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Viibus rent richting de bal. Viibus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
samsun sk - SamaNdrek 0:13

55e minuut.
Turlajus is nu in balbezit. Turlajus geeft de bal voor. Daar is Diyarbakırlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bourdon verovert de bal door een tackle van achteren. Bourdon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Donvito met een sublieme pass. Bourdon rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Süleymanoğlu. Bourdon raakt geblesseerd tijdens het duel. Bourdon komt bij de bal en schiet. Elbistanlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
samsun sk - SamaNdrek 0:14

60e minuut.
Pekmezcioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon verovert de bal door een tackle van achteren. Bourdon passt de bal met de wreef. Viibus is nu in balbezit. Viibus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bourdon is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ros Badia rent richting de bal. Ros Badia passt de bal met de wreef. Turlajus speelt de bal door. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus schiet op doel. Elbistanlı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Viibus rent richting de bal. Viibus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Pekmezcioğlu onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Donvito geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Viibus maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
samsun sk - SamaNdrek 0:15

65e minuut.
Bourdon rent richting de bal. Bourdon met een sublieme pass. Uşaklılar rent richting de bal. Viibus onderschept slim de pass. Viibus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Donvito bereikt de bal nog maar net als eerste. Donvito passt de bal met de wreef. Daar is Bourdon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viibus is nu in balbezit. Viibus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Bourdon haalt uit met een fantastische trap. Elbistanlı speelt de bal door. Bonnet kopt de bal weg. Viibus heeft problemen om de bal te vangen. Viibus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Turlajus met een sublieme pass. Bonnet is nu in balbezit. Bonnet geeft een lange en hoge pass. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Donvito kan de bal niet met de borst controleren. Donvito passt de bal in één keer door. Turlajus met een sublieme pass. Klungelig pakt Bourdon de bal. Bourdon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
samsun sk - SamaNdrek 0:16

84e minuut.
Pekmezcioğlu met een harde bal richting middenveld. Turlajus kopt de bal weg. Klungelig pakt Donvito de bal. Donvito geeft een hoge lob. Viibus maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Pekmezcioğlu geeft een lange en hoge pass. Daar is Burak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turlajus met een sublieme pass. Viibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Viibus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
samsun sk - SamaNdrek 0:17

88e minuut.
Bonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnet passt de bal met de wreef. Bourdon rent richting de bal. Bourdon haalt uit met een fantastische trap. Elbistanlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Viibus is nu in balbezit. Viibus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
samsun sk - SamaNdrek 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: samsun sk 89%, SamaNdrek 11%.
samsun sk - SamaNdrek 0:18