Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1074 ÇANKIRI FK Kılıç S.K
433 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


22e minuut.
Tanrıkulu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nizamoğlu rent richting de bal. Deveciler begaat een overtreding. Nizamoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Tanrıkulu komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Delen bereikt de bal nog maar net als eerste. Çoban verovert de bal door een tackle van achteren. Çoban haalt uit met een fantastische trap. Sivaslılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivaslılar geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Nizamoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Nizamoğlu haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Hiçkorkmaz de bal. Artinyan is nu in balbezit. Artinyan schiet op doel. Şengül probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1074 ÇANKIRI FK 48%, Kılıç S.K 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1074 ÇANKIRI FK - Kılıç S.K 0:0

50e minuut.
Viranşehir is nu in balbezit. Altınkılıç verovert de bal door een tackle van achteren. Delen speelt de bal door. Artinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Artinyan draait met de bal, schiet en ... Şengül kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Nizamoğlu met een sublieme pass. Muşlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muşlu passt de bal zonder na te denken. Delen rent richting de bal. Delen geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1074 ÇANKIRI FK 37%, Kılıç S.K 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1074 ÇANKIRI FK - Kılıç S.K 0:0