Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
enivici Bursaspor 16
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
4 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Inworp. Çiftçi met de inworp. Karlık bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanver verovert de bal door een tackle van achteren. Şanver geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Özkafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkafa geeft een hoge lob. Cinli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. İstanbul rent richting de bal. İstanbul haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
enivici - Bursaspor 16 0:1

17e minuut.
Özkafa is nu in balbezit. İstanbul onderschept slim de pass. İstanbul passt de bal met de wreef. Ekmekçiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekmekçiler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Arıkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekmekçiler is nu in balbezit. Ekmekçiler schiet op doel. Manisalılar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
enivici - Bursaspor 16 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: enivici 44%, Bursaspor 16 56%.
enivici - Bursaspor 16 0:2

52e minuut.
Karlık kan de bal niet met de borst controleren. Şanver rent richting de bal. Şanver probeert naar een medespeler te passen. Canseven bereikt de bal nog maar net als eerste. Canseven draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Karlık bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekmekçiler is nu in balbezit. Bingöllüler begaat een overtreding. Bingöllüler krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Karlık geeft de bal voor. Ekmekçiler rent richting de bal. Ekmekçiler passt de bal zonder na te denken. İstanbul bereikt de bal nog maar net als eerste. İstanbul schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Şanver passt de bal zonder na te denken. Pişkin rent richting de bal. Bingöllüler begaat een overtreding. Pişkin roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pişkin kan niet meer verder spelen. Saydam komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: enivici 46%, Bursaspor 16 54%.
enivici - Bursaspor 16 0:2