Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
çay city 1074 ÇANKIRI FK
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


14e minuut.
Demirkan met een sublieme pass. Bartu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartu passt de bal met de wreef. Viranşehir rent richting de bal. Viranşehir haalt uit met een fantastische trap. Uslu bokst de bal weg.

33e minuut.
Muşlu speelt de bal door. Artinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Viranşehir bereikt de bal nog maar net als eerste. Artinyan is nu in balbezit. Artinyan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Uslu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Nizamoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizamoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
çay city - 1074 ÇANKIRI FK 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: çay city 68%, 1074 ÇANKIRI FK 32%.
çay city - 1074 ÇANKIRI FK 0:1

57e minuut.
Tunalılar verovert de bal door een tackle van achteren. Tunalılar geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Tanrıkulu de bal onder controle te krijgen. Öğretmen rent richting de bal. Öğretmen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Viranşehir raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Reyhanlı komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Uslu trapt de bal weg van het doel. Muşlu kopt de bal weg. Epözdemir rent richting de bal. Nizamoğlu onderschept slim de pass. Nizamoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reyhanlı rent richting de bal. Reyhanlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
çay city - 1074 ÇANKIRI FK 0:2

86e minuut.
Çankırı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reyhanlı is nu in balbezit. Reyhanlı passt de bal met de wreef. Nizamoğlu is nu in balbezit. Nizamoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
çay city - 1074 ÇANKIRI FK 0:3

89e minuut.
Güngöz rent richting de bal. Güngöz geeft een hoge lob. Öğretmen kopt de bal weg. Çankırı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çankırı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: çay city 54%, 1074 ÇANKIRI FK 46%.
çay city - 1074 ÇANKIRI FK 0:3