Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bursaspor 16 darende fk
Normal Tactiek Attack
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Cinli geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert İskender de bal onder controle te krijgen. Öztürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlık verovert de bal door een tackle van achteren. Karlık draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor 16 - darende fk 1:0

13e minuut.
Saydam geeft de bal voor. Gazalcı kopt de bal weg. İstanbul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekmekçiler rent richting de bal. Ekmekçiler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Saydam probeert de bal aan de voet te houden. Başak is nu in balbezit. Başak probeert naar een medespeler te passen. Karacan rent richting de bal. Karacan schiet op doel. Petrosyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
İstanbul met een sublieme pass. Gazalcı heeft problemen om de bal te vangen. Gazalcı met een sublieme pass. Ekmekçiler is nu in balbezit. Ekmekçiler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Başak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karacan is nu in balbezit. Karacan passt de bal met de wreef. Çeşmeönü is nu in balbezit. Çeşmeönü schiet op doel. Petrosyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bursaspor 16 49%, darende fk 51%.
Bursaspor 16 - darende fk 1:0

65e minuut.
Karlık heeft problemen om de bal te vangen. Başak is nu in balbezit. Başak passt de bal zonder na te denken. Karacan is nu in balbezit. Karacan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Karlık is nu in balbezit. Başak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlık onderschept slim de pass. Karlık geeft een hoge lob. İstanbul krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor 16 - darende fk 2:0

82e minuut.
Saydam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tokatlıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokatlıoğlu met een sublieme pass. İstanbul is nu in balbezit. İstanbul haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bursaspor 16 36%, darende fk 64%.
Bursaspor 16 - darende fk 2:0