Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
çay city SamaNdrek
Normal Tactiek 4-3-1-2
36% Balbezit 64%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 53
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 50.3
poor Schieten good
poor Passen very good
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich geeft een lange en hoge pass. Viibus kopt de bal weg. Bourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
çay city - SamaNdrek 0:1

2e minuut.
Tunalılar is nu in balbezit. Tunalılar passt de bal in één keer door. Düdükçüoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon onderschept slim de pass. Bourdon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Turlajus kopt de bal weg. Klungelig pakt Viibus de bal. Viibus passt de bal in één keer door. Daar is Bourdon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bourdon haalt uit met een fantastische trap. Uslu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Donvito kopt de bal weg. Viibus heeft problemen om de bal te vangen. Viibus probeert naar een medespeler te passen. Bourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Doeltrap. Uslu met een harde bal richting middenveld. Donvito is nu in balbezit. Donvito haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Viibus de bal onder controle te krijgen. Viibus passt de bal in één keer door. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
çay city - SamaNdrek 0:2

7e minuut.
Viibus onderschept slim de pass. Viibus schiet op doel. Civan probeert de bal aan de voet te houden. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Viibus raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Purcaru komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Donvito met een sublieme pass. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon passt de bal met de wreef. Purcaru rent richting de bal. Purcaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
çay city - SamaNdrek 0:3

10e minuut.
Bourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon geeft een lange en hoge pass. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru haalt uit met een fantastische trap. Uslu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
çay city - SamaNdrek 0:4

14e minuut.
Uslu trapt de bal weg. Klungelig pakt Epözdemir de bal. Donvito speelt de bal door. Purcaru rent richting de bal. Purcaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Uslu met een harde bal richting middenveld. Bonnet kopt de bal weg. Daar is Düdükçüoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Donvito met een sublieme pass. Klungelig pakt Bourdon de bal. Bourdon geeft een hoge lob. Purcaru heeft problemen om de bal te vangen. Purcaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
çay city - SamaNdrek 0:5

28e minuut.
Ros Badia passt de bal in één keer door. Donvito bereikt de bal nog maar net als eerste. Donvito passt de bal in één keer door. Purcaru rent richting de bal. Purcaru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Epözdemir rent richting de bal. Turlajus verovert de bal door een tackle van achteren. Turlajus met een sublieme pass. Purcaru rent richting de bal. Purcaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Turlajus is nu in balbezit. Turlajus geeft een hoge lob. Bourdon rent richting de bal. Bourdon schiet op doel. Uslu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
çay city - SamaNdrek 0:6

35e minuut.
Turlajus onderschept slim de pass. Turlajus passt de bal zonder na te denken. Civan bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru onderschept slim de pass. Purcaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
çay city - SamaNdrek 0:7

36e minuut.
Bekiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon probeert naar een medespeler te passen. Purcaru is nu in balbezit. Purcaru passt de bal zonder na te denken. Uslu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Daar is Öğretmen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turlajus geeft de bal voor. Tunalılar probeert de bal met de borst te controleren. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
çay city - SamaNdrek 0:8

43e minuut.
Turlajus speelt de bal door. Donvito bereikt de bal nog maar net als eerste. Donvito met een sublieme pass. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bonnet kopt de bal weg. Turlajus controleert de bal met de borst. Turlajus met een sublieme pass. Bourdon rent richting de bal. Bourdon haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Purcaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: çay city 87%, SamaNdrek 13%.
çay city - SamaNdrek 0:8

46e minuut.
Ros Badia passt de bal zonder na te denken. Donvito bereikt de bal nog maar net als eerste. Donvito passt de bal met de wreef. Purcaru is nu in balbezit. Purcaru haalt uit met een fantastische trap. Uslu bokst de bal weg.

48e minuut.
Bonnet probeert naar een medespeler te passen. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru speelt de bal door. Bourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
çay city - SamaNdrek 0:9

49e minuut.
Klungelig pakt Çankırı de bal. Çankırı passt de bal in één keer door. Donvito speelt de bal door. Purcaru heeft problemen om de bal te vangen. Purcaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Daar is Bourdon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunalılar rent richting de bal. Bourdon onderschept slim de pass. Bourdon haalt uit met een fantastische trap. Uslu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
çay city - SamaNdrek 0:10

52e minuut.
Daar is Yalın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purcaru is nu in balbezit. Purcaru geeft een hoge lob. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Bonnet geeft een hoge lob. Civan kopt de bal weg. Ros Badia probeert naar een medespeler te passen. Bourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Bonnet geeft een lange en hoge pass. Civan heeft problemen om de bal te vangen. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon draait met de bal, schiet en ... Uslu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Donvito geeft de bal voor. Purcaru kopt de bal weg. Hoca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon verovert de bal door een tackle van achteren. Bourdon haalt uit met een fantastische trap. Uslu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Ros Badia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros Badia met een sublieme pass. Bourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
çay city - SamaNdrek 0:11

70e minuut.
Hoca is nu in balbezit. Purcaru onderschept slim de pass. Purcaru passt de bal met de wreef. Bonnet rent richting de bal. Bonnet geeft de bal voor. Uslu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Bonnet verovert de bal door een tackle van achteren. Bonnet geeft een hoge lob. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
çay city - SamaNdrek 0:12

75e minuut.
Turlajus met een sublieme pass. Daar is Donvito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donvito speelt de bal door. Purcaru rent richting de bal. Purcaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Doeltrap. Uslu met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turlajus met een snelle inworp. Donvito geeft de bal voor. Uslu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Uslu probeert naar een medespeler te passen. Turlajus geeft de bal voor. Bourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
çay city - SamaNdrek 0:13

85e minuut.
Tunalılar speelt de bal door. Ros Badia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros Badia passt de bal zonder na te denken. Purcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
çay city - SamaNdrek 0:14

86e minuut.
Turlajus speelt de bal door. Donvito rent richting de bal. Donvito passt de bal met de wreef. Purcaru rent richting de bal. Purcaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon passt de bal met de wreef. Düdükçüoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Purcaru verovert de bal door een tackle van achteren. Purcaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Düdükçüoğlu speelt de bal door. Turlajus bereikt de bal nog maar net als eerste. Turlajus geeft de bal voor. Daar is Bourdon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bourdon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: çay city 88%, SamaNdrek 12%.
çay city - SamaNdrek 0:14