Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bursaspor 16 Kılıç S.K
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Turgut heeft problemen om de bal te vangen. Kırşehirliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Karlık tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karlık krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Pişkin heeft problemen om de bal te vangen. Tunçboyalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırşehirliler rent richting de bal. Kırşehirliler draait met de bal, schiet en ... Tunçboyalı probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor 16 - Kılıç S.K 0:1

16e minuut.
Pişkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveciler is nu in balbezit. Pişkin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pişkin is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

23e minuut.
Sivaslılar met een sublieme pass. Çoban bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırşehirliler rent richting de bal. Çoban is nu in balbezit. Çoban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Altınkılıç rent richting de bal. Altınkılıç passt de bal met de wreef. Sivaslılar speelt de bal door. Kırşehirliler rent richting de bal. Kırşehirliler haalt uit met een fantastische trap. Petrosyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bursaspor 16 70%, Kılıç S.K 30%.
Bursaspor 16 - Kılıç S.K 0:1

58e minuut.
Terlemez speelt de bal door. Deveciler bereikt de bal nog maar net als eerste. İstanbul verovert de bal door een tackle van achteren. Ekmekçiler is nu in balbezit. Ekmekçiler haalt uit met een fantastische trap. Şengül verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bursaspor 16 - Kılıç S.K 1:1

60e minuut.
Seyyah is nu in balbezit. Ekmekçiler onderschept slim de pass. Ekmekçiler probeert naar een medespeler te passen. İstanbul is nu in balbezit. İstanbul draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bursaspor 16 49%, Kılıç S.K 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bursaspor 16 - Kılıç S.K 1:1