Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kılıç S.K Bursaspor 16
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


21e minuut.
Deveciler is nu in balbezit. Saydam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deveciler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Deveciler met een snel genomen vrije trap. Daar is Turgut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunçboyalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırşehirliler onderschept slim de pass. Kırşehirliler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kılıç S.K - Bursaspor 16 1:0

28e minuut.
Zincirkoparan is nu in balbezit. Zincirkoparan passt de bal in één keer door. Kırşehirliler bereikt de bal nog maar net als eerste. Çoban bereikt de bal nog maar net als eerste. Çoban haalt uit met een fantastische trap. Petrosyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Daar is Gazalcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gazalcı geeft de bal voor. İstanbul rent richting de bal. İstanbul schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hiçkorkmaz de bal onder controle te krijgen. Şengül kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kılıç S.K 62%, Bursaspor 16 38%.
Kılıç S.K - Bursaspor 16 1:0

54e minuut.
Gazalcı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ekmekçiler probeert naar een medespeler te passen. Cinli bereikt de bal nog maar net als eerste. İstanbul bereikt de bal nog maar net als eerste. İstanbul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kılıç S.K - Bursaspor 16 1:1

64e minuut.
Altınkılıç passt de bal zonder na te denken. Terlemez geeft een hoge lob. Zincirkoparan kopt de bal weg. Kırşehirliler rent richting de bal. Kırşehirliler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Seyyah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Altınkılıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Altınkılıç passt de bal zonder na te denken. Kırşehirliler rent richting de bal. Kırşehirliler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Sivaslılar passt de bal met de wreef. Altınkılıç rent richting de bal. Altınkılıç passt de bal met de wreef. Kırşehirliler is nu in balbezit. Kırşehirliler draait met de bal, schiet en ... Petrosyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kılıç S.K 43%, Bursaspor 16 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kılıç S.K - Bursaspor 16 1:1