Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SamaNdrek darende fk
sweeping Tactiek Attack
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
40 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 19.4
solid Schieten weak
excellent Passen weak
good Verdedigen poor


3e minuut.
Ros Badia passt de bal in één keer door. Donvito heeft problemen om de bal te vangen. Donvito met een sublieme pass. Bourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
da Serra Elétrica onderschept slim de pass. da Serra Elétrica geeft de bal voor. Daar is Yatıran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bourdon rent richting de bal. Bourdon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - darende fk 1:0

8e minuut.
Ros Badia speelt de bal door. Daar is Donvito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donvito speelt de bal door. da Serra Elétrica rent richting de bal. da Serra Elétrica geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Ros Badia kopt de bal weg. Bonnet met een sublieme pass. da Serra Elétrica is nu in balbezit. Bourdon rent richting de bal. Bourdon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Turlajus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros Badia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros Badia passt de bal in één keer door. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bonnet is nu in balbezit. Bonnet passt de bal met de wreef. Bourdon rent richting de bal. Bourdon schiet op doel. Özersen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - darende fk 2:0

13e minuut.
Yatıran rent richting de bal. da Serra Elétrica onderschept slim de pass. Bourdon rent richting de bal. Bourdon haalt uit met een fantastische trap. Özersen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - darende fk 3:0

16e minuut.
Donvito passt de bal met de wreef. da Serra Elétrica rent richting de bal. da Serra Elétrica met een sublieme pass. Bourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ros Badia rent richting de bal. Ros Badia met een sublieme pass. Turlajus speelt de bal door. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
İskender rent richting de bal. da Serra Elétrica onderschept slim de pass. da Serra Elétrica met een sublieme pass. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Donvito speelt de bal door. da Serra Elétrica heeft problemen om de bal te vangen. da Serra Elétrica passt de bal in één keer door. Bourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - darende fk 4:0

24e minuut.
Güneşoğlu is nu in balbezit. da Serra Elétrica verovert de bal door een tackle van achteren. da Serra Elétrica met een sublieme pass. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Güneşoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Yatıran rent richting de bal. da Serra Elétrica verovert de bal door een tackle van achteren. da Serra Elétrica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - darende fk 5:0

27e minuut.
Yatıran passt de bal in één keer door. Bonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnet met een sublieme pass. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon draait met de bal, schiet en ... Özersen bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Donvito probeert naar een medespeler te passen. Daar is da Serra Elétrica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon draait met de bal, schiet en ... Özersen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - darende fk 6:0

31e minuut.
Daar is Çeşmeönü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bourdon verovert de bal door een tackle van achteren. Bourdon met een sublieme pass. da Serra Elétrica bereikt de bal nog maar net als eerste. da Serra Elétrica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - darende fk 7:0

37e minuut.
Donvito is nu in balbezit. Donvito geeft een hoge lob. da Serra Elétrica rent richting de bal. da Serra Elétrica haalt uit met een fantastische trap. Özersen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - darende fk 8:0

41e minuut.
İskender bereikt de bal nog maar net als eerste. İskender met een sublieme pass. Ros Badia speelt de bal door. Bourdon rent richting de bal. Bourdon draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Turlajus bereikt de bal nog maar net als eerste. Donvito rent richting de bal. Donvito geeft de bal voor. Bourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SamaNdrek 19%, darende fk 81%.
SamaNdrek - darende fk 8:0

48e minuut.
Turlajus passt de bal in één keer door. Donvito bereikt de bal nog maar net als eerste. Donvito passt de bal in één keer door. da Serra Elétrica is nu in balbezit. da Serra Elétrica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Donvito passt de bal in één keer door. da Serra Elétrica rent richting de bal. da Serra Elétrica probeert naar een medespeler te passen. Bourdon rent richting de bal. Bourdon schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
da Serra Elétrica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon is nu in balbezit. Yatıran onderschept slim de pass. da Serra Elétrica verovert de bal door een tackle van achteren. da Serra Elétrica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Gaziantepliler speelt de bal door. Ros Badia speelt de bal door. Daar is Bourdon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Serra Elétrica rent richting de bal. da Serra Elétrica draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - darende fk 9:0

59e minuut.
Bonnet geeft een hoge lob. da Serra Elétrica rent richting de bal. da Serra Elétrica passt de bal zonder na te denken. Donvito bereikt de bal nog maar net als eerste. Donvito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - darende fk 10:0

67e minuut.
Ros Badia rent richting de bal. Ros Badia passt de bal met de wreef. Turlajus geeft een lange en hoge pass. da Serra Elétrica bereikt de bal nog maar net als eerste. da Serra Elétrica draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
da Serra Elétrica passt de bal met de wreef. Ros Badia speelt de bal door. da Serra Elétrica rent richting de bal. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ros Badia kopt de bal weg. Turlajus rent richting de bal. Turlajus passt de bal met de wreef. Donvito bereikt de bal nog maar net als eerste. Donvito draait met de bal, schiet en ... Özersen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - darende fk 11:0

78e minuut.
Bourdon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourdon probeert naar een medespeler te passen. Yatıran bereikt de bal nog maar net als eerste. da Serra Elétrica verovert de bal door een tackle van achteren. da Serra Elétrica schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bonnet geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. da Serra Elétrica rent richting de bal. da Serra Elétrica schiet op doel. Özersen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SamaNdrek - darende fk 12:0

90e minuut.
Klungelig pakt Donvito de bal. Donvito passt de bal met de wreef. da Serra Elétrica probeert naar een medespeler te passen. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SamaNdrek 19%, darende fk 81%.
SamaNdrek - darende fk 12:0