Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MineStreet KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU
GOLYOK Tactiek kdfs
41% Balbezit 59%
30% Spel op eigen helft 70%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
36.8 gemiddelde waardering 50.6
matig Schieten uitstekend
matig Passen goed
matig Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Klungelig pakt Wilches de bal. Sobieszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Sobieszewski met een sublieme pass. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:1

3e minuut.
Piszpan rent richting de bal. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Briseño. Briseño krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Cοllymore geeft een hoge lob. Bamberek is nu in balbezit. Hidalgo onderschept slim de pass. Hidalgo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Cοllymore probeert naar een medespeler te passen. Sobieszewski geeft de bal voor. Fanesi is nu in balbezit. Hidalgo onderschept slim de pass. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MineStreet 32%, KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 68%.
MineStreet - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:1

51e minuut.
Wieliczko geeft een lange en hoge pass. Kuroń is nu in balbezit. Piszpan rent richting de bal. Kuroń is nu in balbezit. Kuroń haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Di Fante geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bamberek de bal. Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. Barzut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:2

73e minuut.
Di Fante met een sublieme pass. Cοllymore geeft een lange en hoge pass. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo schiet op doel. Barzut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 0:3

75e minuut.
Wilches speelt de bal door. Piszpan is nu in balbezit. Piszpan passt de bal met de wreef. Kuroń is nu in balbezit. Kuroń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 1:3

84e minuut.
Papalexis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuroń onderschept slim de pass. Bravo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bravo naar de kleedkamers voor een vroege douche. Kuroń is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Guerrero López neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Meio Campista trapt de bal weg. Iscru kopt de bal weg. Szegfü kan de bal niet met de borst controleren. Piszpan rent richting de bal. Piszpan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Cοllymore speelt de bal door. Chiriac geeft een hoge lob. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. Barzut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MineStreet - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MineStreet 28%, KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 72%.
MineStreet - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 1:4