Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aybastı SK ..{@KÇ@D@Ğ}..
KONTRA Tactiek @@GS@@
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 13
33.2 gemiddelde waardering 43.9
redelijk Schieten zeer goed
solide Passen matig
zwak Verdedigen zwak


8e minuut.
Włochyński geeft een hoge lob. Badem bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravati verovert de bal door een tackle van achteren. Caravati haalt uit met een fantastische trap. Bordowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Horozcu rent richting de bal. Horozcu geeft een lange en hoge pass. Magalhães bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalhães haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kemenes probeert naar een medespeler te passen. Trzeciak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Durmadan. Durmadan krijgt een gele kaart. Blažejovský raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. İltan komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Devesa geeft de bal voor. Monticelli kopt de bal weg. Magalhães bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalhães draait met de bal, schiet en ... Kemenes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aybastı SK - ..{@KÇ@D@Ğ}.. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aybastı SK 46%, ..{@KÇ@D@Ğ}.. 54%.
Aybastı SK - ..{@KÇ@D@Ğ}.. 0:1

48e minuut.
Borończyk is nu in balbezit. Borończyk speelt de bal door. Badem bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravati verovert de bal door een tackle van achteren. Caravati haalt uit met een fantastische trap. Bordowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Monticelli is nu in balbezit. Łyko bereikt de bal nog maar net als eerste. Monticelli is nu in balbezit. Łyko is nu in balbezit. Łyko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Monticelli rent richting de bal. Monticelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Szakály rent richting de bal. Szakály geeft een hoge lob. Harding kopt de bal weg. Caravati rent richting de bal. Caravati schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Trzeciak is nu in balbezit. Trzeciak passt de bal met de wreef. Caravati rent richting de bal. Caravati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Magalhães is nu in balbezit. Vameşu rent richting de bal. Łyko rent richting de bal. Łyko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aybastı SK - ..{@KÇ@D@Ğ}.. 0:2

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Vornicu de bal onder controle te krijgen. Łyko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyko geeft de bal voor. Magalhães probeert naar een medespeler te passen. Devesa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Magalhães heeft problemen om de bal te vangen. Tekirdağ rent richting de bal. Magalhães onderschept slim de pass. Magalhães haalt uit met een fantastische trap. Kemenes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aybastı SK - ..{@KÇ@D@Ğ}.. 0:3

77e minuut.
Borończyk met de inworp. Devesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Devesa passt de bal in één keer door. Vameşu rent richting de bal. Vameşu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Borończyk passt de bal met de wreef. İltan is nu in balbezit. İltan probeert naar een medespeler te passen. Włochyński rent richting de bal. Włochyński geeft een hoge lob. Bordowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Vameşu speelt de bal door. Łyko bereikt de bal nog maar net als eerste. Devesa speelt de bal door. Monticelli rent richting de bal. Monticelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aybastı SK 52%, ..{@KÇ@D@Ğ}.. 48%.
Aybastı SK - ..{@KÇ@D@Ğ}.. 0:3