Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatasaray3463 Aşağısoku FC
Normal Tactiek 442S
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
14 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
21.9 gemiddelde waardering 28.9
average Schieten average
unsatisfactory Passen average
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Inworp. Özkelleci met een snelle inworp. Baďora met een sublieme pass. Özenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Özenek rent richting de bal. Özenek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Özat trapt de bal weg van het doel. Inworp. Wadina met een snelle inworp. Latabár geeft een hoge lob. Klungelig pakt Basara de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Etyemez kopt de bal weg. Ciborowski heeft problemen om de bal te vangen. Özenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenek draait met de bal, schiet en ... Cetner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Lando kopt de bal weg. Tuomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardin verovert de bal door een tackle van achteren. Lando onderschept slim de pass. Lando draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kıratlı is nu in balbezit. Basara onderschept slim de pass. Basara met een sublieme pass. Klungelig pakt Baďora de bal. Basara geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
İstanbullu is nu in balbezit. Latabár verovert de bal door een tackle van achteren. Latabár met een sublieme pass. Tuomala is nu in balbezit. Tuomala haalt uit met een fantastische trap. Özat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray3463 - Aşağısoku FC 0:1

38e minuut.
Mardin probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ciborowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuomala is nu in balbezit. Baďora bereikt de bal nog maar net als eerste. Baďora draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Baďora geeft een hoge lob. İstanbullu is nu in balbezit. İstanbullu geeft een hoge lob. Özenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray3463 63%, Aşağısoku FC 37%.
Galatasaray3463 - Aşağısoku FC 0:1

46e minuut.
Holz komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Demirtaş rent richting de bal. Demirtaş geeft een hoge lob. Daar is Latabár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kıratlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Baďora verovert de bal door een tackle van achteren. Baďora passt de bal in één keer door. Lando is nu in balbezit. Lando haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray3463 - Aşağısoku FC 0:2

65e minuut.
Özenek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Stauf komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Doeltrap. Toomjõe komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Tuomala geeft een lange en hoge pass. Cansoy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Basara kopt de bal weg. Lando rent richting de bal. Lando draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Inworp. Pająk komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Baďora is nu in balbezit. Baďora speelt de bal door. Klungelig pakt Cansoy de bal. Lando onderschept slim de pass. Lando draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kıratlı kopt de bal weg. İstanbullu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baďora maakt een afschuwelijke overtreding. Baďora krijgt een gele kaart. İstanbullu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kıratlı neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray3463 53%, Aşağısoku FC 47%.
Galatasaray3463 - Aşağısoku FC 0:2