Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fındıkspor İskenderunspor
451 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 21
matig Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Kartal controleert de bal met de borst. Türkbay rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kartal. Kartal krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Alaşahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yakıcı rent richting de bal. Alaşahin onderschept slim de pass. Kurşuncu rent richting de bal. Kurşuncu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Yakupoğlu is nu in balbezit. Akalan is nu in balbezit. Akalan passt de bal zonder na te denken. Yakıcı is nu in balbezit. Yakıcı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fındıkspor - İskenderunspor 1:0

22e minuut.
Yakupoğlu passt de bal met de wreef. Akalan rent richting de bal. Akalan probeert naar een medespeler te passen. Tolunarslan is nu in balbezit. Tolunarslan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Akalan passt de bal in één keer door. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokses begaat een overtreding. Tokses krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Tolunarslan is nu in balbezit. Kartal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolunarslan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tolunarslan krijgt een gele kaart. Kartal moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kartal kan niet meer verder spelen. Patlar komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Patlar onderschept slim de pass. Patlar met een sublieme pass. Kurşuncu rent richting de bal. Alaşahin is nu in balbezit. Alaşahin haalt uit met een fantastische trap. Erdoğan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Kurşuncu probeert naar een medespeler te passen. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan probeert naar een medespeler te passen. Alaşahin is nu in balbezit. Alaşahin schiet op doel. Erdoğan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fındıkspor 58%, İskenderunspor 42%.
Fındıkspor - İskenderunspor 1:0

65e minuut.
Tolunarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Köroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Ertelemez speelt de bal door. Klungelig pakt Kurşuncu de bal. Kurşuncu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tolunarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Usta bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolunarslan onderschept slim de pass. Tolunarslan schiet op doel. Sevecen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fındıkspor - İskenderunspor 2:0

84e minuut.
Patlar probeert naar een medespeler te passen. Gençoğlu is nu in balbezit. Gençoğlu speelt de bal door. Kurşuncu is nu in balbezit. Kurşuncu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fındıkspor 49%, İskenderunspor 51%.
Fındıkspor - İskenderunspor 2:0