Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
..{@KÇ@D@Ğ}.. KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU
@@GS@@ Tactiek kdfs
39% Balbezit 61%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 51.7
zeer goed Schieten formidabel
matig Passen goed
zwak Verdedigen zeer goed


17e minuut.
Grzybowski probeert naar een medespeler te passen. Sobieszewski rent richting de bal. Sobieszewski speelt de bal door. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... Bordowski bokst de bal weg.

20e minuut.
Devesa rent richting de bal. Devesa passt de bal in één keer door. Łyko bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalhães geeft de bal voor. Monticelli krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
..{@KÇ@D@Ğ}.. - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 1:0

28e minuut.
Szegfü geeft de bal voor. Hidalgo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vameşu de bal onder controle te krijgen. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Sobieszewski heeft problemen om de bal te vangen. Devesa verovert de bal door een tackle van achteren. Devesa geeft een lange en hoge pass. Magalhães is nu in balbezit. Magalhães geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Papalexis geeft een hoge lob. Durmadan is nu in balbezit. Hidalgo begaat een overtreding. Hidalgo krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Cοllymore rent richting de bal. Cοllymore passt de bal met de wreef. Szegfü speelt de bal door. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Chiriac rent richting de bal. Hidalgo rent richting de bal. Chiriac met een sublieme pass. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo schiet op doel. Bordowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
..{@KÇ@D@Ğ}.. - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 1:1

39e minuut.
Szegfü passt de bal zonder na te denken. Badem is nu in balbezit. Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. Bordowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
..{@KÇ@D@Ğ}.. - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 1:2

42e minuut.
Cοllymore verovert de bal door een tackle van achteren. Cοllymore passt de bal in één keer door. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. Bordowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
..{@KÇ@D@Ğ}.. - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 1:3

44e minuut.
Szegfü controleert de bal met de borst. Szegfü speelt de bal door. Badem is nu in balbezit. Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ..{@KÇ@D@Ğ}.. 44%, KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 56%.
..{@KÇ@D@Ğ}.. - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 1:3

46e minuut.
Chiriac rent richting de bal. Chiriac geeft een lange en hoge pass. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. Bordowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
..{@KÇ@D@Ğ}.. - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 1:4

51e minuut.
Chiriac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriac passt de bal met de wreef. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
..{@KÇ@D@Ğ}.. - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 1:5

55e minuut.
Russo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szegfü bereikt de bal nog maar net als eerste. Szegfü geeft een lange en hoge pass. Daar is Hidalgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Szegfü passt de bal zonder na te denken. Badem is nu in balbezit. Hidalgo onderschept slim de pass. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... Bordowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
..{@KÇ@D@Ğ}.. - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 1:6

61e minuut.
Grzybowski passt de bal zonder na te denken. Szegfü is nu in balbezit. Szegfü passt de bal zonder na te denken. Hidalgo heeft problemen om de bal te vangen. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Sobieszewski heeft problemen om de bal te vangen. Sobieszewski passt de bal met de wreef. Durmadan rent richting de bal. Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. Bordowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Badem bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
..{@KÇ@D@Ğ}.. - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 1:7

66e minuut.
Chiriac verovert de bal door een tackle van achteren. Russo rent richting de bal. Chiriac onderschept slim de pass. Chiriac geeft de bal voor. Hidalgo heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Chiriac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriac passt de bal zonder na te denken. Russo is nu in balbezit. Hidalgo onderschept slim de pass. Hidalgo schiet op doel. Bordowski bokst de bal weg.

75e minuut.
Badem rent richting de bal. Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Russo is nu in balbezit. Hidalgo onderschept slim de pass. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
..{@KÇ@D@Ğ}.. - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 1:8

77e minuut.
Chiriac onderschept slim de pass. Chiriac passt de bal zonder na te denken. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... Bordowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
..{@KÇ@D@Ğ}.. - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 1:9

89e minuut.
Bordowski met een harde bal richting middenveld. Szegfü rent richting de bal. Grzybowski probeert naar een medespeler te passen. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... Bordowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ..{@KÇ@D@Ğ}.. 63%, KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 37%.
..{@KÇ@D@Ğ}.. - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 1:9