Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trabzonsprli Aşağısoku FC
442 Tactiek 442S
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.2 gemiddelde waardering 38.7
zwak Schieten goed
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Şanver de bal onder controle te krijgen. Kocka rent richting de bal. Akkurt rent richting de bal. Akkurt schiet op doel. Balıkesirli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzonsprli - Aşağısoku FC 0:1

10e minuut.
Akkurt is nu in balbezit. Şanver rent richting de bal. Akkurt onderschept slim de pass. Amiloğlu is nu in balbezit. Amiloğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pająk met een sublieme pass. Basara probeert naar een medespeler te passen. Akkurt rent richting de bal. Akkurt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzonsprli - Aşağısoku FC 0:2

21e minuut.
Toomjõe passt de bal zonder na te denken. Kocka probeert naar een medespeler te passen. Akkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkurt passt de bal in één keer door. Ascarrunz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Inworp. Kubiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Basara geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pająk de bal. Kocka geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Amiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yak verovert de bal door een tackle van achteren. Akkurt onderschept slim de pass. Akkurt draait met de bal, schiet en ... Balıkesirli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzonsprli - Aşağısoku FC 0:3

35e minuut.
Elazığlıoğlu rent richting de bal. Adabay rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pająk. Adabay raakt geblesseerd tijdens het duel. Adabay met een snel genomen vrije trap. Laušević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Ascarrunz met een snelle inworp. Basara rent richting de bal. Basara passt de bal zonder na te denken. Akkurt is nu in balbezit. Akkurt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kocka speelt de bal door. Toomjõe bereikt de bal nog maar net als eerste. Toomjõe geeft een hoge lob. Basara springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzonsprli - Aşağısoku FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trabzonsprli 69%, Aşağısoku FC 31%.
Trabzonsprli - Aşağısoku FC 0:4

49e minuut.
Balıkesirli probeert naar een medespeler te passen. Elazığlıoğlu kopt de bal weg. Daar is Yak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akkurt is nu in balbezit. Akkurt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Amiloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Şanver rent richting de bal. Amiloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Basara rent richting de bal. Basara geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Balıkesirli probeert naar een medespeler te passen. Toomjõe geeft een hoge lob. Pająk rent richting de bal. Pająk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Klungelig pakt Akrep de bal. Ascarrunz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascarrunz passt de bal in één keer door. Basara is nu in balbezit. Basara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Inworp. Adabay met de inworp. Pająk speelt de bal door. Akkurt is nu in balbezit. Akkurt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kocka geeft een lange en hoge pass. Basara is nu in balbezit. Basara passt de bal in één keer door. Amiloğlu rent richting de bal. Amiloğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzonsprli - Aşağısoku FC 0:5

82e minuut.
Klungelig pakt Pająk de bal. Yak rent richting de bal. Akkurt verovert de bal door een tackle van achteren. Pająk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pająk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Amiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yak verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Şanver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akkurt is nu in balbezit. Akkurt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzonsprli - Aşağısoku FC 0:6

87e minuut.
Tutmaz onderschept slim de pass. Tutmaz passt de bal in één keer door. Akkurt rent richting de bal. Akkurt haalt uit met een fantastische trap. Balıkesirli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trabzonsprli - Aşağısoku FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trabzonsprli 81%, Aşağısoku FC 19%.
Trabzonsprli - Aşağısoku FC 0:7