Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Çardak F.C. Galatasaray3463
352 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27 gemiddelde waardering 23.1
average Schieten weak
poor Passen poor
average Verdedigen average


7e minuut.
Memişoğlu rent richting de bal. İstanbullu onderschept slim de pass. İstanbullu passt de bal in één keer door. Özenek rent richting de bal. Özenek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
İstanbullu rent richting de bal. İstanbullu passt de bal met de wreef. Özenek rent richting de bal. Özenek schiet op doel. Küçük werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çardak F.C. - Galatasaray3463 0:1

19e minuut.
Medla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. İstanbullu rent richting de bal. Memişoğlu begaat een overtreding. İstanbullu raakt geblesseerd tijdens het duel. İstanbullu komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Tepegöz passt de bal in één keer door. Medla probeert de bal aan de voet te houden. Özenek is nu in balbezit. Özenek draait met de bal, schiet en ... Memişoğlu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Özkelleci zal de hoekschop nemen. Memişoğlu is nu in balbezit. Demirtaş verovert de bal door een tackle van achteren. Demirtaş draait met de bal, schiet en ... Küçük probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Táraj passt de bal in één keer door. Daar is Tepegöz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Etyemez speelt de bal door. Özenek rent richting de bal. Özenek draait met de bal, schiet en ... Küçük probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Musabeyli is nu in balbezit. Etyemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Musabeyli begaat een overtreding. Musabeyli krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Bilecik is nu in balbezit. Bilecik passt de bal zonder na te denken. Özenek is nu in balbezit. Özenek schiet op doel. Memişoğlu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Çardak F.C. - Galatasaray3463 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çardak F.C. 60%, Galatasaray3463 40%.
Çardak F.C. - Galatasaray3463 0:2

52e minuut.
Özkelleci verovert de bal door een tackle van achteren. Özkelleci geeft de bal voor. Kemerci bereikt de bal nog maar net als eerste. İstanbullu verovert de bal door een tackle van achteren. İstanbullu draait met de bal, schiet en ... Küçük probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Özkelleci is nu in balbezit. Özkelleci passt de bal in één keer door. İstanbullu heeft problemen om de bal te vangen. Özenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Klungelig pakt Cansoy de bal. Cansoy geeft een lange en hoge pass. İstanbullu kopt de bal weg. Özenek rent richting de bal. Özenek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Mardin geeft een lange en hoge pass. İstanbullu kopt de bal weg. Özenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenek draait met de bal, schiet en ... Küçük maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çardak F.C. - Galatasaray3463 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çardak F.C. 57%, Galatasaray3463 43%.
Çardak F.C. - Galatasaray3463 0:3