Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İskenderunspor Velimeşe spor
Normal Tactiek 433
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.4
average Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Alacakaya geeft een lange en hoge pass. Yaltız rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manisalıoğlu. Manisalıoğlu krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Ertelemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekiroğlu is nu in balbezit. Ertelemez verovert de bal door een tackle van achteren. Kurşuncu is nu in balbezit. Kurşuncu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Patlar geeft een lange en hoge pass. Sincik probeert de bal aan de voet te houden. Kurşuncu is nu in balbezit. Alaşahin is nu in balbezit. Alaşahin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ağadan met een sublieme pass. Karagözoğulları is nu in balbezit. Ağadan onderschept slim de pass. Ağadan heeft problemen om de bal te vangen. Ağadan geeft de bal voor. Aksaraylıoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
İskenderunspor - Velimeşe spor 1:0

23e minuut.
Patlar verovert de bal door een tackle van achteren. Patlar passt de bal met de wreef. Sincik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurşuncu verovert de bal door een tackle van achteren. Kurşuncu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Patlar is nu in balbezit. Bekiroğlu geeft een lange en hoge pass. Patlar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manisalıoğlu is nu in balbezit. Manisalıoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İskenderunspor 46%, Velimeşe spor 54%.
İskenderunspor - Velimeşe spor 1:0

48e minuut.
Kurşuncu passt de bal in één keer door. Gençoğlu rent richting de bal. Uluşen begaat een overtreding. Uluşen krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Sincik geeft een lange en hoge pass. Yaltız bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaltız geeft een hoge lob. Kurşuncu rent richting de bal. Kurşuncu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Usta is nu in balbezit. Manisalıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Manisalıoğlu passt de bal zonder na te denken. Amasyalı rent richting de bal. Amasyalı schiet op doel. Sevecen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Uluşen geeft een hoge lob. Inworp. Gençoğlu met de inworp. Alaşahin rent richting de bal. Alaşahin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ertelemez rent richting de bal. Ertelemez geeft de bal voor. Daar is Arkın, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurşuncu rent richting de bal. Kurşuncu schiet op doel. Aksaraylıoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Patlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekiroğlu rent richting de bal. Bekiroğlu passt de bal met de wreef. Manisalıoğlu is nu in balbezit. Manisalıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
İskenderunspor - Velimeşe spor 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İskenderunspor 46%, Velimeşe spor 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
İskenderunspor - Velimeşe spor 1:1