Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatasaray3463 Trabzonsprli
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 23.3
average Schieten average
poor Passen poor
average Verdedigen weak


18e minuut.
Adabay geeft een lange en hoge pass. Uraz kan de bal niet met de borst controleren. Altaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Altaylı draait met de bal, schiet en ... Mardin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
İstanbullu is nu in balbezit. İstanbullu passt de bal met de wreef. Özenek rent richting de bal. Özenek haalt uit met een fantastische trap. Balıkesirli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray3463 - Trabzonsprli 1:0

28e minuut.
Adabay speelt de bal door. Elazığlıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Altaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Elazığlıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Elazığlıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Galatasaray3463 - Trabzonsprli 1:1

29e minuut.
Daar is Özenek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altaylı is nu in balbezit. Özenek rent richting de bal. Altaylı verovert de bal door een tackle van achteren. Altaylı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Inworp. Demirtaş met een snelle inworp. İstanbullu bereikt de bal nog maar net als eerste. İstanbullu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tutmaz de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Cansoy geeft een hoge lob. Inworp. Adabay met de inworp. Elazığlıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Elazığlıoğlu geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray3463 - Trabzonsprli 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray3463 52%, Trabzonsprli 48%.
Galatasaray3463 - Trabzonsprli 1:2

57e minuut.
Amasyalıoğlu speelt de bal door. Etyemez speelt de bal door. İstanbullu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenek rent richting de bal. Özenek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Galatasaray3463 - Trabzonsprli 2:2

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Etyemez de bal onder controle te krijgen. Renktaş bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kıratlı. Renktaş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Şanver zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray3463 - Trabzonsprli 2:3

68e minuut.
İstanbullu onderschept slim de pass. İstanbullu passt de bal met de wreef. Özenek is nu in balbezit. Özenek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tutmaz de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Yaban rent richting de bal. Uraz verovert de bal door een tackle van achteren. Uraz met een sublieme pass. Özenek is nu in balbezit. Özenek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Renktaş verovert de bal door een tackle van achteren. Renktaş speelt de bal door. Altaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Altaylı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray3463 - Trabzonsprli 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray3463 44%, Trabzonsprli 56%.
Galatasaray3463 - Trabzonsprli 2:4