Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aşağısoku FC Çardak F.C.
433S Tactiek 352
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
22 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 25.6
goed Schieten matig
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Ascarrunz onderschept slim de pass. Kemerci is nu in balbezit. Ascarrunz verovert de bal door een tackle van achteren. Ascarrunz geeft een hoge lob. Lando maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Değirmendere geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tepegöz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bilecik is nu in balbezit. Bilecik geeft de bal voor. Paal! Laušević probeert wanhopig de bal te grijpen. Musabeyli rent richting de bal. Musabeyli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aşağısoku FC - Çardak F.C. 0:1

13e minuut.
Değirmendere onderschept slim de pass. Kocka is nu in balbezit. Kocka geeft de bal voor. Woroniecki controleert de bal met de borst. Woroniecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Memişoğlu rent richting de bal. Memişoğlu geeft een hoge lob. İzmirliler kopt de bal weg. Daar is Woroniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woroniecki schiet op doel. Doğramacı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Goździejewski rent richting de bal. Kocka onderschept slim de pass. Kocka geeft een hoge lob. Lando rent richting de bal. Lando haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aşağısoku FC - Çardak F.C. 1:1

24e minuut.
Lando bereikt de bal nog maar net als eerste. Woroniecki rent richting de bal. Lando bereikt de bal nog maar net als eerste. Lando haalt uit met een fantastische trap. Doğramacı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aşağısoku FC - Çardak F.C. 2:1

27e minuut.
Medla passt de bal zonder na te denken. Zhyglin is nu in balbezit. Zhyglin met een sublieme pass. Lando rent richting de bal. Lando schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Basara is nu in balbezit. Basara speelt de bal door. Woroniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lando bereikt de bal nog maar net als eerste. Lando haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Yedi passt de bal in één keer door. Ascarrunz rent richting de bal. Ascarrunz geeft een hoge lob. Lando rent richting de bal. Lando haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aşağısoku FC 34%, Çardak F.C. 66%.
Aşağısoku FC - Çardak F.C. 2:1

48e minuut.
Kemerci onderschept slim de pass. Kemerci probeert naar een medespeler te passen. Değirmendere rent richting de bal. Musabeyli onderschept slim de pass. Musabeyli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Lando is nu in balbezit. Woroniecki is nu in balbezit. Lando rent richting de bal. Woroniecki is nu in balbezit. Woroniecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
İzmirliler speelt de bal door. Woroniecki rent richting de bal. Lando is nu in balbezit. Lando schiet op doel. Doğramacı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aşağısoku FC - Çardak F.C. 3:1

65e minuut.
Basara met een sublieme pass. Daar is Memişoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedi draait met de bal, schiet en ... Memişoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ascarrunz zal de hoekschop nemen. Lando bereikt de bal nog maar net als eerste. Lando schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Lando is nu in balbezit. Woroniecki is nu in balbezit. Memişoğlu is nu in balbezit. Woroniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Woroniecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Ascarrunz geeft een lange en hoge pass. Lando is nu in balbezit. Met opzet legt Medla zijn tegenspeler op de grond. Medla krijgt een gele kaart. Lando is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kocka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Medla de bal. Woroniecki is nu in balbezit. Woroniecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Basara passt de bal zonder na te denken. Woroniecki rent richting de bal. Táraj is nu in balbezit. Woroniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Woroniecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Woroniecki rent richting de bal. Yedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedi probeert naar een medespeler te passen. Basara bereikt de bal nog maar net als eerste. Basara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aşağısoku FC 30%, Çardak F.C. 70%.
Aşağısoku FC - Çardak F.C. 3:1