Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aşağısoku FC KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU
442S Tactiek kdfs
45% Balbezit 55%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
39.9 gemiddelde waardering 51.9
good Schieten excellent
good Passen good
adequate Verdedigen very good


20e minuut.
Buitenspel voor Hidalgo. Goede buitenspelval van de verdediging. Kocka neemt vlug de vrije trap. Tuomala kopt de bal weg. Akkurt is nu in balbezit. Akkurt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Grzybowski passt de bal met de wreef. Munúa heeft problemen om de bal te vangen. Munúa passt de bal zonder na te denken. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Basara bereikt de bal nog maar net als eerste. Papalexis verovert de bal door een tackle van achteren. Papalexis geeft een lange en hoge pass. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Grzybowski passt de bal met de wreef. Munúa heeft problemen om de bal te vangen. Grzybowski geeft een lange en hoge pass. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Toomjõe met een snelle inworp. Basara rent richting de bal. Basara geeft een hoge lob. Akkurt maakt een snoekduik en kopt de bal. Dutina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aşağısoku FC - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 1:0

36e minuut.
Szegfü zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yedi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Munúa. Munúa krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Sobieszewski probeert naar een medespeler te passen. Chiriac geeft een hoge lob. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo heeft problemen om de bal te vangen. Hidalgo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Munúa probeert de bal aan de voet te houden. Kocka rent richting de bal. Munúa is nu in balbezit. Munúa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aşağısoku FC - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 1:1

45e minuut.
Skoraszewski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aşağısoku FC 41%, KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aşağısoku FC - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 1:1

52e minuut.
Skoraszewski onderschept slim de pass. Skoraszewski geeft de bal voor. Basara speelt de bal door. Akkurt is nu in balbezit. Akkurt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Skoraszewski geeft een lange en hoge pass. Dutina probeert naar een medespeler te passen. Kocka kopt de bal weg. Akkurt is nu in balbezit. Akkurt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Toomjõe heeft problemen om de bal te vangen. Sobieszewski geeft een hoge lob. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo haalt uit met een fantastische trap. Laušević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aşağısoku FC - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 1:2

78e minuut.
Tuomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomala passt de bal met de wreef. Akkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkurt schiet op doel. Dutina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aykaç komt het veld opgelopen. Pająk komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Skoraszewski probeert naar een medespeler te passen. Szegfü is nu in balbezit. Skoraszewski is nu in balbezit. Skoraszewski speelt de bal door. Tuomala geeft een hoge lob. Dutina bokst de bal weg. Doeltrap. D`Hooghe komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aşağısoku FC 34%, KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 66%.
Aşağısoku FC - KADIKÖY GENÇLİK FUTBOL OKULU 1:2