Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Galatasaray3463 MineStreet
Normal Tactiek GOLYOK
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 37.8
weak Schieten good
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen average


3e minuut.
Briseño probeert naar een medespeler te passen. Piszpan heeft problemen om de bal te vangen. Piszpan passt de bal zonder na te denken. Kuroń rent richting de bal. Kuroń haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Briseño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briseño geeft de bal voor. Klungelig pakt Mardin de bal. Piszpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszpan schiet op doel. Özat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piszpan is nu in balbezit. Piszpan haalt uit met een fantastische trap. Cansoy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Bamberek bereikt de bal nog maar net als eerste. Özenek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bamberek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bamberek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Piszpan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray3463 - MineStreet 0:1

12e minuut.
Briseño rent richting de bal. Briseño geeft de bal voor. Piszpan kopt de bal weg. Kuroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuroń draait met de bal, schiet en ... Özat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piszpan rent richting de bal. Piszpan schiet op doel. Özat bokst de bal weg.

20e minuut.
Briseño bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirtaş onderschept slim de pass. Demirtaş speelt de bal door. Piszpan rent richting de bal. Piszpan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Wilches zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Guerrero López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerrero López met een sublieme pass. Piszpan rent richting de bal. Piszpan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray3463 - MineStreet 0:2

31e minuut.
Uraz geeft een lange en hoge pass. İstanbullu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wieliczko. İstanbullu raakt geblesseerd tijdens het duel. Etyemez wilt de vrije trap nemen. Barzut bokst de bal weg.

38e minuut.
Kıratlı speelt de bal door. Iscru heeft problemen om de bal te vangen. Iscru met een sublieme pass. Kuroń is nu in balbezit. Kuroń haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Briseño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briseño speelt de bal door. Piszpan is nu in balbezit. Piszpan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mardin de bal onder controle te krijgen. Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Kusaini de bal. Guerrero López rent richting de bal. Guerrero López passt de bal in één keer door. Kuroń is nu in balbezit. Kuroń draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Özat trapt de bal weg. Inworp. Wilches met een snelle inworp. Guerrero López geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cansoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszpan verovert de bal door een tackle van achteren. Piszpan passt de bal in één keer door. Kuroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuroń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray3463 - MineStreet 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray3463 70%, MineStreet 30%.
Galatasaray3463 - MineStreet 0:3

53e minuut.
Guerrero López passt de bal met de wreef. Briseño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briseño passt de bal in één keer door. Piszpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszpan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Iscru rent richting de bal. Iscru met een sublieme pass. Piszpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszpan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cansoy de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray3463 - MineStreet 0:4

61e minuut.
Wilches geeft een hoge lob. Klungelig pakt Piszpan de bal. Kuroń rent richting de bal. Kuroń haalt uit met een fantastische trap. Özat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray3463 - MineStreet 0:5

62e minuut.
Demirtaş speelt de bal door. Iscru bereikt de bal nog maar net als eerste. Iscru geeft een lange en hoge pass. Kuroń is nu in balbezit. Kuroń schiet op doel. Özat bokst de bal weg. Kuroń rent richting de bal. Kuroń schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bamberek geeft een lange en hoge pass. Piszpan rent richting de bal. Piszpan passt de bal met de wreef. Kuroń is nu in balbezit. Kuroń draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Wilches is nu in balbezit. Amasyalıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Amasyalıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Piszpan is nu in balbezit. Piszpan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Briseño verovert de bal door een tackle van achteren. Briseño geeft de bal voor. Kuroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuroń draait met de bal, schiet en ... Özat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Galatasaray3463 - MineStreet 0:6

86e minuut.
Etyemez rent richting de bal. Iscru onderschept slim de pass. Iscru met een sublieme pass. Briseño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briseño geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Galatasaray3463 69%, MineStreet 31%.
Galatasaray3463 - MineStreet 0:6