Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
..{@KÇ@D@Ğ}.. Velimeşe spor
@@GS@@ Tactiek 433
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
26 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
44.4 gemiddelde waardering 20.6
uitstekend Schieten zwak
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


11e minuut.
Magalhães bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyko bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalhães rent richting de bal. Łyko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyko haalt uit met een fantastische trap. Aksaraylıoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
..{@KÇ@D@Ğ}.. - Velimeşe spor 1:0

11e minuut.
Manisalıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Alacakaya heeft problemen om de bal te vangen. Monticelli verovert de bal door een tackle van achteren. Monticelli schiet op doel. Aksaraylıoğlu bokst de bal weg.

17e minuut.
Borończyk geeft een hoge lob. Łyko kopt de bal weg. Monticelli is nu in balbezit. Monticelli haalt uit met een fantastische trap. Aksaraylıoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
..{@KÇ@D@Ğ}.. - Velimeşe spor 2:0

19e minuut.
Monticelli is nu in balbezit. Łyko bereikt de bal nog maar net als eerste. Monticelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Monticelli draait met de bal, schiet en ... Aksaraylıoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
..{@KÇ@D@Ğ}.. - Velimeşe spor 3:0

23e minuut.
Alacakaya raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sur komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Borończyk rent richting de bal. Sur begaat een overtreding. Borończyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Badem met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Sincik de bal. Łyko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
..{@KÇ@D@Ğ}.. - Velimeşe spor 4:0

32e minuut.
Horozcu rent richting de bal. Horozcu geeft een lange en hoge pass. Magalhães is nu in balbezit. Magalhães haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
..{@KÇ@D@Ğ}.. - Velimeşe spor 5:0

38e minuut.
Borończyk met de inworp. Devesa probeert naar een medespeler te passen. Horozcu speelt de bal door. Magalhães bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalhães speelt de bal door. Paal!

40e minuut.
Arkın neemt vlug de vrije trap. Vameşu kopt de bal weg. Devesa geeft een lange en hoge pass. Monticelli is nu in balbezit. Monticelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Amasyalı verovert de bal door een tackle van achteren. Devesa onderschept slim de pass. Devesa geeft een lange en hoge pass. Magalhães rent richting de bal. Magalhães schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
..{@KÇ@D@Ğ}.. - Velimeşe spor 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ..{@KÇ@D@Ğ}.. 27%, Velimeşe spor 73%.
..{@KÇ@D@Ğ}.. - Velimeşe spor 6:0

50e minuut.
Klungelig pakt Karagözoğulları de bal. Łyko verovert de bal door een tackle van achteren. Łyko geeft een hoge lob. Magalhães is nu in balbezit. Magalhães schiet op doel. Aksaraylıoğlu bokst de bal weg.

62e minuut.
Bekiroğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Monticelli rent richting de bal. Monticelli probeert naar een medespeler te passen. Łyko is nu in balbezit. Łyko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Horozcu met een snelle inworp. Klungelig pakt Devesa de bal. Devesa geeft een hoge lob. Magalhães rent richting de bal. Magalhães haalt uit met een fantastische trap. Aksaraylıoğlu bokst de bal weg. Monticelli is nu in balbezit. Monticelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
..{@KÇ@D@Ğ}.. - Velimeşe spor 7:0

65e minuut.
Łyko bereikt de bal nog maar net als eerste. Monticelli is nu in balbezit. Łyko rent richting de bal. Monticelli is nu in balbezit. Monticelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
..{@KÇ@D@Ğ}.. - Velimeşe spor 8:0

66e minuut.
Karagözoğulları bereikt de bal nog maar net als eerste. Magalhães verovert de bal door een tackle van achteren. Magalhães geeft de bal voor. Łyko is nu in balbezit. Łyko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Vameşu verovert de bal door een tackle van achteren. Vameşu passt de bal met de wreef. Monticelli is nu in balbezit. Magalhães is nu in balbezit. Magalhães haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
..{@KÇ@D@Ğ}.. - Velimeşe spor 9:0

70e minuut.
Manisalıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manisalıoğlu passt de bal in één keer door. Sur geeft een lange en hoge pass. Amasyalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Amasyalı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Magalhães passt de bal zonder na te denken. Daar is Borończyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borończyk speelt de bal door. Monticelli is nu in balbezit. Monticelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Aksaraylıoğlu trapt de bal weg van het doel. Devesa kopt de bal weg. Karagözoğulları heeft problemen om de bal te vangen. Łyko is nu in balbezit. Łyko geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Aksaraylıoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Devesa heeft problemen om de bal te vangen. Devesa geeft een hoge lob. Magalhães is nu in balbezit. Magalhães haalt uit met een fantastische trap. Aksaraylıoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Monticelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Monticelli speelt de bal door. Magalhães is nu in balbezit. Magalhães draait met de bal, schiet en ... Aksaraylıoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
..{@KÇ@D@Ğ}.. - Velimeşe spor 10:0

79e minuut.
Devesa geeft een lange en hoge pass. Monticelli rent richting de bal. Monticelli met een sublieme pass. Łyko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Devesa rent richting de bal. Devesa geeft een hoge lob. Magalhães rent richting de bal. Magalhães haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
..{@KÇ@D@Ğ}.. - Velimeşe spor 11:0

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Devesa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vameşu geeft een lange en hoge pass. Magalhães rent richting de bal. Magalhães draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
..{@KÇ@D@Ğ}.. - Velimeşe spor 12:0

87e minuut.
Karagözoğulları is nu in balbezit. Borończyk onderschept slim de pass. Borończyk geeft een lange en hoge pass. Magalhães is nu in balbezit. Magalhães draait met de bal, schiet en ... Aksaraylıoğlu bokst de bal weg. Devesa speelt de bal door. Łyko bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Monticelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monticelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
..{@KÇ@D@Ğ}.. - Velimeşe spor 13:0

90e minuut.
Devesa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bekiroğlu. Devesa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Horozcu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Monticelli is nu in balbezit. Monticelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
..{@KÇ@D@Ğ}.. - Velimeşe spor 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ..{@KÇ@D@Ğ}.. 23%, Velimeşe spor 77%.
..{@KÇ@D@Ğ}.. - Velimeşe spor 14:0