Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aybastı SK PAŞAKENTŞAHİNSPOR
DEFANS Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
27% Spel op eigen helft 73%
26 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
29 gemiddelde waardering 15.5
redelijk Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Vornicu met een sublieme pass. Mergen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Serengil. Serengil krijgt een gele kaart. Mergen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mergen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Caravati is nu in balbezit. Caravati draait met de bal, schiet en ... Sualay probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

10e minuut.
Bilecik onderschept slim de pass. Bilecik speelt de bal door. Caravati is nu in balbezit. Caravati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aybastı SK - PAŞAKENTŞAHİNSPOR 1:0

14e minuut.
Vornicu met een sublieme pass. Mergen rent richting de bal. Serengil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Serengil krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

17e minuut.
Mergen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mergen krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Hakim geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trzeciak met de inworp. Vornicu geeft de bal voor. Caravati maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Mergen rent richting de bal. Van bereikt de bal nog maar net als eerste. Vornicu speelt de bal door. Özeller rent richting de bal. Özeller draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Vornicu speelt de bal door. Trzeciak bereikt de bal nog maar net als eerste. İzalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak verovert de bal door een tackle van achteren. Trzeciak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
İzalmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trzeciak is nu in balbezit. Trzeciak passt de bal in één keer door. Caravati bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Özak rent richting de bal. Özak passt de bal met de wreef. Caravati bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravati draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Morköy de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Tekirdağ speelt de bal door. Mergen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergen geeft de bal voor. Trzeciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak schiet op doel. Sualay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Caravati rent richting de bal. Caravati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aybastı SK - PAŞAKENTŞAHİNSPOR 2:0

30e minuut.
Trzeciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vornicu rent richting de bal. Trzeciak probeert naar een medespeler te passen. Caravati heeft problemen om de bal te vangen. Caravati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mergen kopt de bal weg. Başardı heeft problemen om de bal te vangen. Caravati bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravati schiet op doel. Sualay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aybastı SK - PAŞAKENTŞAHİNSPOR 3:0

45e minuut.
Daar is İzalmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mergen rent richting de bal. Caravati verovert de bal door een tackle van achteren. Caravati haalt uit met een fantastische trap. Sualay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aybastı SK - PAŞAKENTŞAHİNSPOR 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aybastı SK 28%, PAŞAKENTŞAHİNSPOR 72%.
Aybastı SK - PAŞAKENTŞAHİNSPOR 4:0

46e minuut.
Özeller probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Van de bal. Caravati onderschept slim de pass. Caravati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Yiğittürk geeft de bal voor. Özeller controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Özak neemt vlug de vrije trap. Caravati bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravati draait met de bal, schiet en ... Paal!

53e minuut.
Tekirdağ rent richting de bal. Özeller verovert de bal door een tackle van achteren. Van rent richting de bal. Van draait met de bal, schiet en ... Kemenes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aybastı SK - PAŞAKENTŞAHİNSPOR 4:1

56e minuut.
Vornicu passt de bal in één keer door. Trzeciak is nu in balbezit. Trzeciak passt de bal in één keer door. Caravati rent richting de bal. Caravati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daar is İzalmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mergen. Özak roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Özak kan niet meer verder spelen. Sancar komt het veld opgelopen.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Özeller stond buitenspel. Sancar neemt vlug de vrije trap. Hakim bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravati verovert de bal door een tackle van achteren. Caravati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Trzeciak is nu in balbezit. Hakim legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trzeciak raakt geblesseerd tijdens het duel. Bilecik neemt de penalty, wat een uithaal! Sualay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aybastı SK - PAŞAKENTŞAHİNSPOR 5:1

81e minuut.
İzalmaz geeft de bal voor. Inworp. Trzeciak met de inworp. Vornicu is nu in balbezit. Vornicu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Vornicu is nu in balbezit. Vornicu passt de bal in één keer door. Hakim controleert de bal met de borst. Caravati bereikt de bal nog maar net als eerste. Caravati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Vornicu de bal onder controle te krijgen. Trzeciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciak passt de bal in één keer door. Caravati rent richting de bal. Caravati schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aybastı SK 27%, PAŞAKENTŞAHİNSPOR 73%.
Aybastı SK - PAŞAKENTŞAHİNSPOR 5:1