Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İskenderunspor Trabzonsprli
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 23.3
matig Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Sevecen probeert naar een medespeler te passen. Kurşuncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Şanver zijn tegenspeler op de grond. Şanver krijgt een gele kaart. Kurşuncu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alaşahin komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Adabay probeert naar een medespeler te passen. Altaylı rent richting de bal. Altaylı probeert naar een medespeler te passen. Daar is Elazığlıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elazığlıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
İskenderunspor - Trabzonsprli 0:1

10e minuut.
Kurşuncu rent richting de bal. Alaşahin rent richting de bal. Kurşuncu is nu in balbezit. Alaşahin rent richting de bal. Alaşahin schiet op doel. Balıkesirli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
İskenderunspor - Trabzonsprli 1:1

14e minuut.
Daar is Elazığlıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Renktaş rent richting de bal. Renktaş met een sublieme pass. Altaylı rent richting de bal. Altaylı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
İskenderunspor - Trabzonsprli 1:2

29e minuut.
Örnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Örnek speelt de bal door. Usta rent richting de bal. Altaylı verovert de bal door een tackle van achteren. Altaylı schiet op doel. Sevecen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

34e minuut.
Şanver rent richting de bal. Alaşahin is nu in balbezit. Alaşahin passt de bal zonder na te denken. Kurşuncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurşuncu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Renktaş passt de bal met de wreef. Adabay bereikt de bal nog maar net als eerste. Adabay met een sublieme pass. Altaylı rent richting de bal. Altaylı haalt uit met een fantastische trap. Sevecen bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Kurşuncu is nu in balbezit. Alaşahin is nu in balbezit. Kurşuncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alaşahin rent richting de bal. Alaşahin draait met de bal, schiet en ... Balıkesirli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İskenderunspor 44%, Trabzonsprli 56%.
İskenderunspor - Trabzonsprli 1:2

65e minuut.
Örnek is nu in balbezit. Yaltız verovert de bal door een tackle van achteren. Yaltız probeert naar een medespeler te passen. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan geeft de bal voor. Balıkesirli bokst de bal weg.

69e minuut.
Akrep heeft problemen om de bal te vangen. Köroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaban geeft de bal voor. Elazığlıoğlu rent richting de bal. Elazığlıoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
İskenderunspor - Trabzonsprli 1:3

78e minuut.
Akrep verovert de bal door een tackle van achteren. Akrep geeft een lange en hoge pass. Azizoğlu rent richting de bal. Elazığlıoğlu onderschept slim de pass. Elazığlıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
İskenderunspor - Trabzonsprli 1:4

90e minuut.
Alaşahin probeert naar een medespeler te passen. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan passt de bal met de wreef. Kurşuncu rent richting de bal. Kurşuncu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İskenderunspor 48%, Trabzonsprli 52%.
İskenderunspor - Trabzonsprli 1:4